Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Oldu!

2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonu Galatasaray oldu. 33. haftanın ve sezonun en önemli maçı olan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının sonucuna göre şampiyonun belirleneceği ligteki nefesleri kesen mücadele tamamlandı. Galatasaray, Medipol Başakşehir’i..

Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Oldu!
Yayınlanma: Güncelleme: 214 views

2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonu Galatasaray oldu. 33. haftanın ve sezonun en önemli maçı olan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının sonucuna göre şampiyonun belirleneceği ligteki nefesleri kesen mücadele tamamlandı. Galatasaray, Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek, 2018-2019 Süper Lig şampiyonu oldu.

Galatasaray’ın 2 golü iptal
Şampiyonun belirlendiği maçta 2 gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, Galatasaray’ın gollerini 47. dakikada Sofiane Feghouli, 64. dakikada ise Henry Onyekuru attı. Başakşehir’in golünü ise Riad Bajic attı.

Bu sonuca göre resmi olarak Süper Lig şampiyonu Galatasaray oldu. Galatasaray bu sezonla birlikte toplamda 22. kez şampiyonluğa ulaşan ilk takım oldu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.