Sultanlar’ın Ligte Kalma Mücadelesi

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 9. sırada tamamlayan Aydın BüyükÅŸehir Belediyespor, düşme potasında kaldı. Son 4 takımın kendi aralarında oynayacak olduÄŸu Play-Out maçlarında en..

Sultanlar’ın Ligte Kalma Mücadelesi
Yayınlanma: Güncelleme: 68 views

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 9. sırada tamamlayan Aydın BüyükÅŸehir Belediyespor, düşme potasında kaldı. Son 4 takımın kendi aralarında oynayacak olduÄŸu Play-Out maçlarında en avantajlı takım olan Aydın, rakiplerini maÄŸlup ederek ligde kalmayı resmileÅŸtirmek istiyor.

Bursa’da yapılacak olan Play-Out müsabakaları Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılacak. Play-Out maçlarının ilk etabı 6 ve 8 Nisan’da yapılacak. Ä°kinci etap maçları 16-18 Nisan tarihlerinde yine aynı yerde oynanacak. Aydın BüyükÅŸehir Belediyespor ilk maçını ilk maçını 6 Nisan’da Çanakkale Belediyespor, ikinci maçını 7 Nisan’da Halkbank ve üçüncü maçını 8 Nisan’da Karayolları ile yapacak.

Aydın BüyükÅŸehir Belediyespor antrenörü Mustafa Umut Uysal, “Oyuncularıma güveniyorum. Avrupa macerasından sonra Play-Out maçlarını kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Play-Out maçlarında son 2 sırayı alan takım küme düşecek. Biz Halkbank’ın 16, Çanakkale’nin de 10 puan üzerindeyiz. Avantajlı durumu kullanarak ligde kalmayı resmileÅŸtirmek için galibiyetler alacağız” dedi. Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.