Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 9. sırada tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, düşme potasında kaldı. Son 4 takımın kendi aralarında oynayacak olduğu Play-Out maçlarında en avantajlı takım olan Aydın, rakiplerini mağlup ederek ligde kalmayı resmileştirmek istiyor. Bursa’da yapılacak olan Play-Out müsabakaları Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılacak. Play-Out maçlarının ilk etabı..
Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden ve sezonu 9. sırada tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, düşme potasında kaldı. Son 4 takımın kendi aralarında oynayacak olduğu Play-Out maçlarında en avantajlı takım olan Aydın, rakiplerini mağlup ederek ligde kalmayı resmileştirmek istiyor.
Bursa’da yapılacak olan Play-Out müsabakaları Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılacak. Play-Out maçlarının ilk etabı 6 ve 8 Nisan’da yapılacak. İkinci etap maçları 16-18 Nisan tarihlerinde yine aynı yerde oynanacak. Aydın Büyükşehir Belediyespor ilk maçını ilk maçını 6 Nisan’da Çanakkale Belediyespor, ikinci maçını 7 Nisan’da Halkbank ve üçüncü maçını 8 Nisan’da Karayolları ile yapacak.
Aydın Büyükşehir Belediyespor antrenörü Mustafa Umut Uysal, “Oyuncularıma güveniyorum. Avrupa macerasından sonra Play-Out maçlarını kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Play-Out maçlarında son 2 sırayı alan takım küme düşecek. Biz Halkbank’ın 16, Çanakkale’nin de 10 puan üzerindeyiz. Avantajlı durumu kullanarak ligde kalmayı resmileştirmek için galibiyetler alacağız” dedi. Aydın Denge