Şehidimizi Uğurladık

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Aydın Germencik’li Sözleşmeli Er Görkem Akkuş, Ortaklar Mahallesi’nde toprağa verildi. PKK’lı hainlerle girdikleri çatışmada ağır yaralanan ve askeri helikopterle kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi’nde..

Şehidimizi Uğurladık
Yayınlanma: Güncelleme: 127 views

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Aydın Germencik’li Sözleşmeli Er Görkem Akkuş, Ortaklar Mahallesi’nde toprağa verildi. PKK’lı hainlerle girdikleri çatışmada ağır yaralanan ve askeri helikopterle kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi’nde şehit olan Görkem Akkuş’un cenazesi bugün Aydın’a getirilmişti. İlk olarak baba ocağına gelen şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Baba ocağında helallik alınmasının ardından Ortaklar Çarşı Camii’ne getirildi. Burada düzenlenen askeri törene, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Rıza Posacı, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan, belediye başkanları ve ailesi ile birlikte yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Kılınan namazın ardından Ortaklar Mahalle Mezarlığı’na getirilen Şehit Akkuş, son yolculuğuna uğurlandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.