Savaş ve Kale, Acarlar’daydı

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyesi Adayları,..

Savaş ve Kale, Acarlar’daydı
Yayınlanma: Güncelleme: 286 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı İncirliova Meclis Üyesi Adayları, MHP ve Ak Partili il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla Acarlar’da miting düzenlendi.

Öğleden sonra gerçekleşen mitinge katılım için oldukça memnun olduğu gözlemlenen her iki başkan adayı da Acarlar halkına teşekkür etti. Konuşmasının büyük bir bölümünü ne yapacağını anlatarak sürdüren Savaş, yer yer mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Çerçioğlu’nu eleştirdi. Görev süresi boyunca Aydın’a zarar verdiğini, insanlara eziyetle bir yere varma düşüncesinde olduğunu söyleyen Savaş, “Bu halka bunları yaşatanlara, bir dönem daha katlanılmaz.” dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Kale ise “Acarlar’a yapılamayan bazı projelerin sebebi Büyükşehir’dir. Çünkü farklı düşüncelere sahip olduğumuzu, başka partili olduğumuzu düşünerek bizlere destek vermediler. Bu dönemde ise Sayın Savaş’la birlikte Acarlar’a yapmayı düşündüğümüz tüm projeleri yapacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.