Satmaya Değil, Yapmaya Gelmişlerdi!

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan İyi Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seçim boyunca sarfettiği sözlerin ardından ilk hamlesini gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları boyunca “Satmaya değil, yapmaya geliyoruz.” diyerek, eski İncirliova..

Satmaya Değil, Yapmaya Gelmişlerdi!
Yayınlanma: Güncelleme: 1.122 views

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanan İyi Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seçim boyunca sarfettiği sözlerin ardından ilk hamlesini gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları boyunca “Satmaya değil, yapmaya geliyoruz.” diyerek, eski İncirliova Belediye Başkanı ve rakibi Gürşat Kale’yi her yeri satmakla eleştiren Kaya’nın aldığı karar İncirliova’da bomba etkisi yarattı.

Seçim çalışmalarında sürekli olarak satmayacaklarını, sattırmayacaklarını dile getiren Başkan Kaya, eski belediye yönetiminin İncirliova’da satılmadık yer bırakmadıklarını ve bu şekilde belediye yönetiminin mümkün olmadığını belirtirken, belediyenin internet sitesinde yer alan ihale ilanında 7 adet taşınmazın satış ihalesinin gerçekleştirileceği haberi yayınlandı.

Başkan Kaya’ya bu sebepten dolayı eleştiriler dağ gibi büyürken, vatandaşlar seçim döneminde verdiği sözü neden çiğnediğini merak ettiklerini dillendiriyor.

İşte internet sitesinde yer alan haber ve satışların yapılacağı yerler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.