Reklam ve Pankartlara Saldırı

İncirliova’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi’ne ait reklam ve pankartlara saldırı yapıldı. İlçede gerçekleştirilen deve güreşi festivalinin ardından kimliği belirsiz kişiler yapılan saldırılar sebebiyle bir çok reklam afişi ve..

Reklam ve Pankartlara Saldırı
Yayınlanma: Güncelleme: 412 views

İncirliova’da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi’ne ait reklam ve pankartlara saldırı yapıldı. İlçede gerçekleştirilen deve güreşi festivalinin ardından kimliği belirsiz kişiler yapılan saldırılar sebebiyle bir çok reklam afişi ve pankart kullanılamaz hale geldi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın fotoğraflarının bulunduğu pankartlarda yer alan, “Sizin için çalışıyoruz” sloganlarını “Sizin için çalıyoruz” olarak değiştirdiler.

Saldırıyla ilgili emniyete bilgi verilirken, konu hakkında tutanak tutuldu. Bölgede bulunan kamera kayıtları inceleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.