Oy kullanmayan 10 kişiyi tespit edene yemek

  Aydın’ın İncirliova İlçesinde ayaklı kan bankası olarak bilinen Ümit Yaşar, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde oy kullanmayan 10 kişiyi bildirene en lüks yerde..

Oy kullanmayan 10 kişiyi tespit edene yemek
Yayınlanma: Güncelleme: 275 views

 

Aydın’ın İncirliova İlçesinde ayaklı kan bankası olarak bilinen Ümit Yaşar, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde oy kullanmayan 10 kişiyi bildirene en lüks yerde yemek ısmarlama kampanyası başlattı.

Oy kullanmayan 10 kişiyi tespit edene yemek
Oy kullanmayan 10 kişiyi tespit edene yemek

Elinde 5 binin üzerinde kişinin kan grubu ve telefon numarası kayıtlı defterle dolaşan ve binlerce kan ihtiyacı olan hastaya kan bularak şifa olan Ümit Yaşar, seçmenlere yaptığı paylaşımla çağrıda bulundu. Yaşar, Türkiye genelinde yüzde 89’unun sandık başına gitti ve yüzde 11’inin sandığa gitmediğini belirterek, “14 Mayıs Pazar yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde sandığa gitmeyip oy kullanmayan 10 seçmeni tespit eden herkese en lüks yerde yemek ısmarlayacağım. Amacım 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde sandığa gitmeyen birçok seçmeni tespit ederek oy kullanmasını sağlayacağım” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.