Mustafa Savaş Projelerini Açıkladı

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Mustafa Savaş projelerini tanıtıyor. Savaş, “En önemli projemiz, bütçemizi etkin ve yetkin yönetmektir. Katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Aydın’ı birlikte yöneteceğiz.”..

Mustafa Savaş Projelerini Açıkladı
Yayınlanma: Güncelleme: 130 views

Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Mustafa Savaş projelerini tanıtıyor. Savaş, “En önemli projemiz, bütçemizi etkin ve yetkin yönetmektir. Katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Aydın’ı birlikte yöneteceğiz.” dedi.

Tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Burak Pehlivan yaptı. “İnancımız ve azmimiz gayet açık bir şekilde ortadadır. 31 Mart seçimlerinde Aydın’ın öz evladı Mustafa Savaş abimiz ve 17 ilçemizin değerli adaylarıyla Osmanlı tokadını vuracağımıza inancımız tamdır.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de “31 Mart akşamında bütün belediyeleri kazanmayı nasip etsin.” diyerek teşekkürlerini sundu.

“GARİBANDAN ALINAN REKLAM PARASI VİCDANA SIĞMAZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun reklam bütçesine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Bugün adayımız önümüzdeki 5 yıl içinde gönüllere girme ve Aydın için yapacaklarını anlatacak. Bu seçime giderken diğer seçimlerden farklı bir şekilde gidiyoruz. Bundan önceki yerel seçimlerin tamamında adaylar çıkartılır, vatandaş oy verir ve en çok oy alan seçilir. Bu sefer ittifaklar var. Sadece CHP ile yarışmıyoruz. İttifakla yarışıyoruz. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı bir ittifak var. Belediyelere HDP’lileri sokacaklar. Kampanya yarışında orantısız bir durum var. Yerelde iktidar olabilirsiniz, yarışta olumsuz bir şekilde kullanmaya hakkınız yok. Şehrin tamamında duvar ve billboardlarda resimler gösterilerek 5 yıl boyunca yapılan şahsi reklamlar kul hakkına girer. Art niyetli ve doğru olmayan bir yöntemdir. Nerede olursa olsun AK Parti veya MHP’li bir başkanın belediye bütçesini kullanarak reklam yapmaması için 1 Nisan’da kanun teklifi vereceğim. Belediye bütçesinden yetim ve garibandan toplanan parayla kendi şahsi reklamını yapmak vicdana sığmaz. 31 Mart akşamı tüm Türkiye, Aydın ve İzmir’i konuştuğu gibi dünyanın gözü de buraya dönecektir.” diye konuştu.

“AYDIN’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Aydın için projelerini sırasıyla tanıtan Mustafa Savaş, katılımcı bir yönetim vurgusunda bulunarak “Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımızla Aydın kazanacak.” dedi. Savaş, şöyle konuştu; “İlimizde kayıp yıllar önceliklerini araştırdık, sorguladık. Öncelikleri bir plan ve düzen içerisinde kayıp yılları da telafi edecek şekilde projelerimizi hazırladık. Uçuk kaçık projeler bulamayacaksınız. Aydın’ın ihtiyacına cevap verecek, ilimizi cazibe haline getirecek projelerimiz var. Park bahçe ve altyapı gibi hizmetler asıl görevimiz. Üretim, istihdam ve ihracat kapasitesini nasıl artırabiliriz; belediye başkanı olarak neler yapabiliriz diye kurguladık ve projelerimizin içerisine koyduk. Az öz ve ihtiyaca cevap veren projelerimiz var.

KENT VE İNSAN VURGUSU

Kentle insanı buluşturduğumuzda katılımcı bir yönetim anlayışımız olacak. Yerel yönetim insanın, kentin, ekonominin odağı olmalıdır. Aydın’ı inşa ederken mevcut şehir gelenekleri ve ritmi üzerine çalışacağız. Şehrin ritmini bozmayacağız. Kendi ekonomisini kalkındıran bir şehir olacak. Uzlaşma kültürünün hakim olduğu kent yaşamı olacak. Gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen bir kent olacağız. Projelerimizi bilimin ışığında yöneteceğiz. Belediyecilik denince akla AK Parti gelir, yaparsa AK Parti yapar.

KATILIM, YATIRIM VE İSTİHDAM

Katılım, yatırım ve istihdam vizyonumuzla kenti kalkındıracağız. Projelerimiz devam ederken Aydın’ı birlikte ve beraber yöneteceğiz. Aydın’da son 5 yılda gördüğümüz en büyük eksiklik ‘Ben yaptım ve oldu.’ sözüdür. Aydın’ı birlikte yöneteceğiz. Sorunun çözümü için herkesi ortak edeceğiz. Şeffaflık ve hesap verebilirlik çok önemlidir. Bütün ihaleler internet üzerinden kamuoyuyla paylaşılacak. Bütçemizi etkin bir şekilde yöneteceğiz. En önemli projemiz, bütçemizi etkin ve yetkin yönetmektir.

KALİTEYE ÖNEM VERECEĞİZ

Belediyeyi yönetirken kaliteye önem vereceğiz. Personelin kaliteli hizmetini performans kriterlerine göre denetleyeceğiz. Bizim olmazsa olmazlarımız bu yönetim anlayışlarımız olacak. Geleceğin güçlü, kendi kendine yeten Aydınını nasıl yaratacağız, bunun için çalışacağız.” Aydın Denge Gazetesi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.