Muhtar Yıldızer, Bürosunu Açtı!

İncirliova Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer, mahalleye muhtarlık hizmetlerini daha iyi ve sağlıklı verebilmek için bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden zaferle ayrıldıktan sonra Hürriyet Mahallesi’nde muhtarlık ofisi..

Muhtar Yıldızer, Bürosunu Açtı!
Yayınlanma: Güncelleme: 248 views

İncirliova Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer, mahalleye muhtarlık hizmetlerini daha iyi ve sağlıklı verebilmek için bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden zaferle ayrıldıktan sonra Hürriyet Mahallesi’nde muhtarlık ofisi açmak için kolları sıvayan Yıldızer, 2 buçuk aylık hızlı çalışmayla bunu başardı.

Açılış davetinde bulunduğu İncirliova’nın yerel idarecileri dışında, vatandaşlarında ilgi gösterdiği açılışa katılım gösteren herkese teşekkür eden Yıldızer, “Değerli Kaymakam’ımız, Emniyet Müdürümüz ve Muhtar arkadaşlarıma açılışımıza katıldıkları için teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Hürriyet Mahallesi’nin yeni muhtarlık ofisinin açılışına İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, diğer mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.