Muhtar Arslan, Seçim Turlarına Başladı

İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Arslan, 2019 yerel seçimleri için seçim turlarına başladı. İlk olarak İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’yü ziyaret eden Muhtar Arslan, ziyaretlerine devam edeceğini belirtti. Cumhuriyet Mahallesi’nde Muhtarlık..

Muhtar Arslan, Seçim Turlarına Başladı
Yayınlanma: Güncelleme: 141 views

İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Arslan, 2019 yerel seçimleri için seçim turlarına başladı. İlk olarak İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’yü ziyaret eden Muhtar Arslan, ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Muhtarlık yapan Murat Arslan, mahalleye kazandırdığı etkinliklerle dikkat çekiyor. İncirliova’nın en büyük mahallesinin idaresine tekrar talip olduğunu belirten Murat Arslan, tüm Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden tekrar destek istedi. Muhtarlık ofisinde oluşturduğu kütüphane, çocuklara dağıttığı okuma ve boyama kitapları ile eğitime verdiği öneme dikkat çeken Muhtar Arslan, ayrıca mahallede Geleneksel aşure hayrı, karne yemekleri, ramazan iftar etkinlikleri gibi farklılıklarla, diğer mahallelerdeki muhtarlardan farklı olduğunun altını çiziyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.