Millet İttifakı’nda Meclis Listesi Krizi!

Belediye Başkan Adaylığında büyük sorunlar yaşayan Mİllet İttifakı bu kez Meclis Üyesi için verilen listede gerginlik yaşandı.  Son gün olmasına rağmen İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, İlçe Seçim..

Millet İttifakı’nda Meclis Listesi Krizi!
Yayınlanma: Güncelleme: 536 views

Belediye Başkan Adaylığında büyük sorunlar yaşayan Mİllet İttifakı bu kez Meclis Üyesi için verilen listede gerginlik yaşandı.  Son gün olmasına rağmen İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, İlçe Seçim Kurulu’na eksik liste sundu.

İncirliova’da İYİ Parti’li İsmail Kule’nin aday gösterilmesi, CHP tarafından tepki çekmişti. CHP, ilçede kendi adayının çıkmasını istiyordu. KRİZ MECLİS ÜYELERİNE DE YANSIDI İlçede yaşanan aday krizi, meclis üyelerine de yansıdı. Bugün son gün olmasına rağmen İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın, İlçe Seçim Kurulu’na eksik liste sunduğu öğrenildi. Şubat ayının 21’ine kadar ilçede aday listesi tamamlanacak.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.