Millet İttifakı’nda Bir İstifa Şoku Daha!

Millet İttifakı’nda sular durulmuyor. Geçen haftalarda Belediye Başkan Adaylığından istifa eden Kule’nin yerine Aytekin Kaya gelirken, kesinleşen Meclis Üyesi Aday listesinden de bir istifa geldi. Bugün sabah 9 sularında almış..

Millet İttifakı’nda Bir İstifa Şoku Daha!
Yayınlanma: Güncelleme: 245 views

Millet İttifakı’nda sular durulmuyor. Geçen haftalarda Belediye Başkan Adaylığından istifa eden Kule’nin yerine Aytekin Kaya gelirken, kesinleşen Meclis Üyesi Aday listesinden de bir istifa geldi. Bugün sabah 9 sularında almış olduğumuz haberin gerçekliği için bir açıklama beklerken, parti içerisinden gelen bilgi ile bu paylaşımı yapıyoruz.

Millet İttifakı’nın 4. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıkladı. Açıklamasında “Arkadaşlar hiç bir siyasi partiden meclis üyesi adayı olmama kararı aldım. Tüm Belediye Başkan Adaylarına başarılar dilerim açıklamasında bulundu.”

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.