Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayları Neden Açıklanmadı?

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen ve dün başvuruların son günü olmasına rağmen Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayları açıklanmadı! İlk başvuru tarihinden sonra İyi Parti İncirliova İlçe..

Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayları Neden Açıklanmadı?
Yayınlanma: Güncelleme: 156 views

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen ve dün başvuruların son günü olmasına rağmen Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayları açıklanmadı! İlk başvuru tarihinden sonra İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’a yönelttiğimiz sorununda cevapsız kalmasının ardından, son başvuru gününü beklediğimiz açıklamanın henüz gelmemesi kafalarda soru işareti bıraktı. İlk olarak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan İsmail Kule’nin yaşadığı sıkıntıların ardından adaylarının Aytekin Kaya olduğunu açıklayan İyi Parti yönetimi henüz Meclis Üyesi Adaylarını açıklamış değil.

Farklı sosyal medya hesaplarının bu konu ile ilgili yaptığı açıklamalar ise İyi Parti içerisinde yaşanan sıkıntıların devam ettiği düşüncesini sürdürür nitelikte. 5 yıl boyunca Koçarlı Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Semra Olgun’un Meclis Üyesi Adaylığı için yaptığı başvurunu atdından, İncirliova’da istenen isimler olmayınca, dışarıdan Meclis Üyesi Adayı arayışına girdiler sözleri dillendiriliyor. İncirliova’da hem İyi Parti destekçileri, hemde Aytekin Kaya’ya oy vermeyi düşünen vatandaşlarda adayların bir an önce açıklanmasını istiyor.

Seçim dönemlerinin en etkili silahları olan, siyasilerin seçim dönemlerinde en çok ihtiyacı olan Basın ve Sosyal Medya sıkıntısı vatandaşın dikkatinden kaçmıyor. İncirliova İyi Parti Yönetimi’nin hem basın alanında hemde sosyal medya alanında diğer parti ve adaylara nazaran geride kaldığı gözlemlenirken, haberleri ve bildirileri halkla çok geç paylaştığı vatandaşın bir diğer dillendirdiği konuların başında geliyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.