Millet İttifakı Aday Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Aday ve Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımları gerçekleştirildi. Toplantıda İyi Parti Milletvekili Aydın Sezgin, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı..

Millet İttifakı Aday Tanıtım Toplantısını Gerçekleştirdi
Yayınlanma: Güncelleme: 588 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Aday ve Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımları gerçekleştirildi. Toplantıda İyi Parti Milletvekili Aydın Sezgin, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Siyasi Partilerin yönetim kurulları yer aldı. Vatandaşlarında katılım gösterdiği toplantıda iki parti yöneticileri konuşmalarını yaparken, Belediye Başkan Adayları Aytekin Kaya ve Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımları gerçekleştirildi.

ALAK: “Birlikteğimiz beş yıl boyunca sürecek”

Aday tanıtım toplantısında konuşan İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak “Öncelikle hepinizi hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Cumhuriyet tarihinde bir ilki burada yaşıyoruz. İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Merkezler bazında yaptığı birliktelik ve protokolle, İncirliova Belediye Başkan Adayımızı birlikte çıkartma karar verildi. Bunun için aldığımız ortak kararla çıkarttığımız Belediye Başkan Adayımızı ve Meclis Üyesi Adaylarımızı sizlerle tanıştıracağız. Birlikteliğimiz bir gün değil, bir ay değil, beş yıl boyunca sürecek inşallah.” dedi.

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Alak’ın konuşmasının ardından söz alan CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman “Sayın Milletvekilim, Sayın İl Başkanım ve Değerli Misafirlerimiz hepiniz hoşgeldiniz. Fazla sözü uzatmaya gerek yok. Burası bize her zaman uğurlu geldi. İnşallah bundan sonrada uğurlu gelecek. 31 Mart günü de inşallah seçimi burada kutlamak amacıyla bir araya geleceğiz.” dedi.

Aydın İyi Parti İl Başkanı Cemal Sarı konuşmasında “Çok kıymetli İncirliova’lılar, öncelikle Belediye Başkan Adayımız için yaptığımız tanıtım toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz diyorum. 27 Gün sonra yani 31 Mart günü Türkiye’de çok önemli bir seçimi icra edeceğiz. Bu seçimlerle ilgili muhtarlarımızı, belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçmiş olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti olarak, Millet İttifakı olarak bu seçimlere giriyoruz. İnşallah 17 ilçede ve Büyükşehir’de seçimizi kazanan taraf olacağız.” dedi.

KAYA: “KUCAKLAYAN, SEVEN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”

Son olarak konuşmasını yapmak için davet edilen Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya “Merhaba, hepiniz hoşgeldiniz. İki taraftan zor bir dönemden geçtik. Öncelikle Allah’ın iznini alarak, sonra İncirliova’lı hemşerilerimin iznini alarak o binada olacağız. Kucaklayan, seven bir Belediye Başkanı olacak. İncirliova’nın aşağısından, yukarısına herkesin kapısını çalarak oy isteyeceğiz. Değerli arkadaşlar, biz seven bir Belediye olacağız. kahveye gelir gibi, kapısından girebileceğiniz bir Belediye olacağız. Fazla uzatmayacağım, biraz heyecanlıyım. Bundan sonra daha güzel yapacağız herşeyi. Ayağınıza sağlık teşekkür ederiz.” dedi. İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı konuşmaların ardından Meclis Üyesi Adaylarını halka tanıttı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.