MHP’de Başkan Sağlam İstifa Etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sağlam, sağlık problemleri sebebiyle istifa ettiğini açıkladı. Görevinden istifa eden Sağlam yaptığı..

MHP’de Başkan Sağlam İstifa Etti!
Yayınlanma: Güncelleme: 466 views

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sağlam, sağlık problemleri sebebiyle istifa ettiğini açıkladı. Görevinden istifa eden Sağlam yaptığı açıklamada ” Değerli arkadaşlarım,
Üç yıla yakındır severek ve inananak yaptığım İncirliova MHP ilçe başkanlığı görevimden, bir süredir devam eden ayağımdaki sağlık problemim nedeniyle kendi isteğimle ayrılıyorum. Başbuğumuzun emaneti olan MHP ve bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman emrindeyim. Görevim süresince desteğini bizden esirgemeyen değerli Aydın MHP il başkanımız sayın Burak Pehlivan ve yönetimine, yönetim kurulu üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, parti üyesi arkadaslarıma, ocak teşkilatımıza, kadın kollarımıza, tüm ilçe başkanları ve yönetimlerine, tüm ocak teşkilatlarımıza, partili partisiz vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kimseye kırgınlığım ve dargınlığım yoktur. Hakkınızı helal edin.
Ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi.

Karabacak ve Tanrıkulu’nun ismi konuşuluyor!

Görevinden istifa eden Sağlam’ın yerine, kısa süre içerisinde MHP Aydın İl Başkanlığı’nın yeni bir atama yapılacağı öğrenildi. Gelen bilgiler arasında İl Başkanlığı’nda adı geçen isimlerin ise Özer Karabacak ve Polat Tanrıkulu olduğu belirtildi. Edinilen bilgilere göre herhangi bir değişiklik yaşanmazsa MHP Aydın İl Yönetimi’nin göreve bu iki isimden birini atayacağı öğrenildi.

Değerli arkadaşlarım,Üç yıla yakındır severek ve inananak yaptığım İncirliova MHP ilçe başkanlığı görevimden, bir…

Hüseyin Sağlam paylaştı: 9 Eylül 2019 Pazartesi
ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.