Madalyasıyla Kale’yi Ziyaret Etti

İlçemizi Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks turnuvasında temsil eden Emel Urfalıoğlu, madalyasıyla Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi ziyaret etti. Turnuvada 2. olan İncirliovalı Emel Urfalıoğlu, sevincini Başkan Kale’yle paylaştı. Minik..

Madalyasıyla Kale’yi Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 84 views

İlçemizi Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks turnuvasında temsil eden Emel Urfalıoğlu, madalyasıyla Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi ziyaret etti. Turnuvada 2. olan İncirliovalı Emel Urfalıoğlu, sevincini Başkan Kale’yle paylaştı.

Minik sporcunun ziyaretinden ve başarısından memnun olduğunu belirten Başkan Kale, ” Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında 2. olan İncirliovalı kızımız Emel Urfalıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İncirliova Belediyesi olarak bireysel ve takım halinde mücadele eden ve çeşitli yarışmalara katılan tüm sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz.” dedi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.