Kutlama Sonu İlçe Başkanları Konuştu

Seçim sonuçlarını duyan İyi Parti ve CHP’li seçmenlerin Atatürk Anıtı’na akın etmesinin ardından yapılan kutlamalar, saatin geç saatlerine kadar devam ederken, saat: 01:15 gibi İyi Parti ve CHP İlçe Başkanları..

Kutlama Sonu İlçe Başkanları Konuştu
Yayınlanma: Güncelleme: 469 views

Seçim sonuçlarını duyan İyi Parti ve CHP’li seçmenlerin Atatürk Anıtı’na akın etmesinin ardından yapılan kutlamalar, saatin geç saatlerine kadar devam ederken, saat: 01:15 gibi İyi Parti ve CHP İlçe Başkanları vatandaşa seslendi. İlçe Başkanlarından önce kısa bir konuşma yapan İncirliova yeni Belediye Başkanı Aytekin Kaya: “Bu yola iki tane çok değerli ilçe başkanıyla birlikte çıktım. İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak kardeşim ve CHP İlçe Başkanı Hasbi kardeşimle çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Haklarınızı helal edin. Gece gündüz beni yalnız bırakmayan gençlerden Allah razı olsun. Ben sizlerin umuduyum. Sizlerle daha güzel yerlere, daha iyi yerlere geleceğim. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.” dedi.

Ardından ilk olarak İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Çok değerli İncirliova’lılar, bugün yaptığımız kutlamamızın sinyalini 15-20 gün önce vermiştik. Bu kartopuydu, tsunamiye dönüştü, sizlerin sayesinde. Biz inanıyorduk ki bu kutlamayı yapacak ve burada belediyede biz olacaktık, İncirliova olacaktı. Başkası değil. Buna inanmıştık. Biliyoruz ki sadece biz değil, bütün İncirliova inandı ve bizlere gerekli desteği gösterdi. Allah hepinizden razı olsun.

Seçim süreci boyunca çok yoğun bir çaba sarfettik. Özellikle buradaki bayanlara teşekkür etmek istiyorum. Yanımda çok sevdiğim CHP İlçe Başkanım var. Biz artık abi, kardeş gibi olduk.” dedi.

En son konuşma yapan CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, “Güzel İncirliova’mın güzel insanları. Gecenin bu saatine kadar burada sevgiyle, coşkuyla bizleri bekleyen insanlar. İyiler kazandı!

Aytekin Başkanımın dediği gibi, 45 gün gibi sürede sizlerin desteği ile bir mucizeyi gerçekleştirdik. Bunlar sizlerle oldu. Aç geldiniz, susuz geldiniz, yorgun geldiniz, iş dönüşü geldiniz. Çok teşekkür ediyorum. Eninde sonunda değdi. Bundan sonra ne olacak. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Emanet bıraktığımız belediyeyi geri aldık, sizlerin sayesinde.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.