Kurtuluş Muhtarı’ndan Örnek Davranış

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, 31 Mart seçimlerinden önce vaad ettiği ilk “Kurtuluş Mahallesi sakinleri bayramlarda ücretsiz mezarlığa gidecek.” sözü gerçekleşiyor. Kurtuluş Mahallesi vatandaşları herhangi bir yardımsever veya destekleyicisi olmadan,..

Kurtuluş Muhtarı’ndan Örnek Davranış
Yayınlanma: Güncelleme: 274 views

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, 31 Mart seçimlerinden önce vaad ettiği ilk “Kurtuluş Mahallesi sakinleri bayramlarda ücretsiz mezarlığa gidecek.” sözü gerçekleşiyor. Kurtuluş Mahallesi vatandaşları herhangi bir yardımsever veya destekleyicisi olmadan, tamamen kendi özkaynaklarıyla bayram arefesinde mezarlık ziyaretini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer yaptığı açıklamada “Vermiş olduğumuz sözlerin tamamını tutmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kurtuluş Mahallesi’nin vatandaşlarının tüm ihtiyacını karşılayabilecek bir muhtarlık oluşturmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlçe merkezinde bulunan ancak mezarlığa en uzak mahalle olmamıza rağmen böyle bir çalışma yapmak istedik. Yaşlılarımızın, çocuklu ailelerin mezarlığa nasıl gideceğini düşünmemesi bizi daha mutlu edecekti. Bizde bu kararı aldık.

Bayram arefelerinde mezarlık ziyareti için de söz verdiğimiz gibi ücretsiz olarak tüm vatandaşlarımız ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.