Kurban Develeri 15 Bin Lira

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Devecilik Kültür ve Deve GüreÅŸleri Federasyonu BaÅŸkanı Aytekin Kaya’ya ait olarak deve çiftçiliÄŸinden Kurban Bayramı için 10 ile 15 arasında kurbanlık hayvan satışı hedeflendiÄŸi açıklandı. Kaya..

Kurban Develeri 15 Bin Lira
Yayınlanma: Güncelleme: 329 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Devecilik Kültür ve Deve GüreÅŸleri Federasyonu BaÅŸkanı Aytekin Kaya’ya ait olarak deve çiftçiliÄŸinden Kurban Bayramı için 10 ile 15 arasında kurbanlık hayvan satışı hedeflendiÄŸi açıklandı. Kaya yaptığı açıklamada kurbanlık olarak ayrılan hayvanların pazarlıklarının sürdüğü ve bayrama kadar toplamda 10 ile 15 arasında kurbanlık deve satmayı planladıklarını belirtti.

BaÅŸkan Kaya yaptığı açıklamada “Kurbanlık develere ilgi her geçen yıl artıyor. Bir deveden ortalama 350-400 kilogram civarında karkas et çıkıyor. Bu sene Ä°ncirliova’da satışların artacağını düşünüyoruz. Fiyatlar ise 15-20 bin lira arasında deÄŸiÅŸim gösteriyor.” dedi. Türkiye’nin her yerine deve gönderdiklerini belirten Kaya, Her sene kurban için deveyi tercih eden müşterilerinin olduÄŸunun altını çizdi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.