Kültürpark’ta Alkol Rezaleti

34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali öncesi İncirliova Kültürpark’ta yapılan gece eğlencesinde alkol rezaleti yaşandı. İçki ruhsatı bulunmayan Kültürpark’taki eğlencede içki şişeleri dikkatlerden kaçmadı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da yer..

Kültürpark’ta Alkol Rezaleti
Yayınlanma: Güncelleme: 2.381 views

34. Geleneksel Deve Güreşi Festivali öncesi İncirliova Kültürpark’ta yapılan gece eğlencesinde alkol rezaleti yaşandı. İçki ruhsatı bulunmayan Kültürpark’taki eğlencede içki şişeleri dikkatlerden kaçmadı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da yer aldığı eğlenceye katılanlara içki servisi yapıldı.

Kendi görev alanı içerisinde yer alan Kültürpark’ta, ruhsatında “içki” izni bulunmadan yapılan bu eğlenceye vatandaşlarda sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Eğlenceye katılanlar tarafından internette paylaşılan fotoğraflar bir anda silinmeye başlarken, Belediye yetkilileri geç kaldıklarını düşünemediler.

İncirliova Belediyesi’ne ait olan Kültürpark’ta, ayrıca Başkan’ın da bulunduğu bir ortamda içkili eğlence yapmanın, İncirliova’nın adına zarar verdiğini savunan vatandaşlar bu düşüncesizliğin cezasını çekmelerini istedi. Gerek sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, gerekse gazetelere servis edilen fotoğraflar işin gerçek boyutunu ortaya sererken, İncirliova Belediyesi’nin ve başkanının ceza alıp, almayacağı sorgulanmaya başlandı.

Sosyal medya üzerinden tepki yağmuru!

Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Başkan Kaya ve eğlencede bulunanlara tepki gösterirken, bazı vatandaşlarda belediye çalışanlarının içki servis ettiklerini iddia etti.

“Masrafları kim karşılıyor?”

Bir vatandaş ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, yasal izni bulunmayan ve belediyeye ait olan Kültürpark’ta içkili eğlence yapan Başkan Kaya ve davetlilerin masrafını Belediye mi yoksa şahıs mı karşıladı diye sordu.

“Paramızı böyle harcayan daha da başkan olamaz”

Yine aynı şahıs yaptığı paylaşımda, “bu tür masrafları belediye karşılıyorsa(!); bizlerin oyları ile seçilen ve bizlere hizmet etmek için bütçe sahibi olan kişilerin bu hareketleri onları yerin dibine sokar. Daha da İncirliova’da başkan olacağım diyerek seçimlerde aday olamazlar” dedi.

Son olarak ise vatandaş, İncirliova Belediyesi’nin, Kültürpark’ın ve Başkan Kaya’nın ceza alıp, almayacağını sorgulamaya başladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.