Kültür Merkezi Hizmete Açılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, eski Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin girişimleri sonucunda yapmayı kararlaştırdığı “Kültür Merkezi” hizmete açılıyor. Konferans, tiyatro, sinema ve etkinlik salonlarının neredeyse tamamının bittiği gözlemlenirken, eski Başkan Kale’nin adımlarını..

Kültür Merkezi Hizmete Açılıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 463 views

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, eski Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin girişimleri sonucunda yapmayı kararlaştırdığı “Kültür Merkezi” hizmete açılıyor. Konferans, tiyatro, sinema ve etkinlik salonlarının neredeyse tamamının bittiği gözlemlenirken, eski Başkan Kale’nin adımlarını attığı bir eser daha hizmete açılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Kültür Merkezi’nin çok kullanımlı bir etkinlik alanı olması planlanıyor. Eski Başkan Gürşat Kale’nin, içerisinde sinema, tiyatro gibi alanlar dışında derneklerin hizmet verdiği alanlar olacağını belirttiği “Kültür Merkezi” herkesin buluşma noktası olacak gibi görünüyor.

İncirliova’ya değer katacak olan “Kültür Merkezi”, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın yaptığı açıklamaya göre kısa süre içerisinde açılacak.

Eski Başkan Kale’nin büyük girişimleri olmuştu

Eski İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, eski sinema alanının doğru ve vatandaşlara hitap edecek şekilde kullanılabilmesi için önemli girişimlerde bulunmuştu. O dönemde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla anlaşan Kale, buranın Büyükşehir tarafından yapılacağının sözünü almıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çerçioğlu’nun da büyük ilgi gösterdiği Kültür Merkezi’nin çok kısa sürede İncirliova’lıların hizmetine açılacağı belirtildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.