Külliye Cami İçin Seferberlik Kampanyası

İncirliova’da 2013 yılında temeli atılan fakat o yıldan bu yana henüz temeli tamamlanan Külliye Camisi için seferberlik kampanyası başlatıldı. Camide kullanılması için gerekli olan bin 300 metrekarelik halının alınması için..

Külliye Cami İçin Seferberlik Kampanyası
Yayınlanma: Güncelleme: 322 views

İncirliova’da 2013 yılında temeli atılan fakat o yıldan bu yana henüz temeli tamamlanan Külliye Camisi için seferberlik kampanyası başlatıldı. Camide kullanılması için gerekli olan bin 300 metrekarelik halının alınması için bir kampanya başlatan İncirliova Müftülük Cami ve Külliye Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Savattin Akar, herkesten destek beklediğini belirtti.

Şu ana kadar cami için 2 milyon liranın üstünde para harcanan fakat yaklaşık 9 yıldır tamamlanamayan caminin eksiklerini yeni kampanya ve desteklerle tamamlayacaklarını belirten Akar, sizinde 1 metrekare halınız olsun diye tüm İncirliova’ya çağrıda bulundu. 

Hayırseverlerden ve kurumlardan destek bekleyen İncirliova Müftülük ve Külliye Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Savattin Akar, son desteklerle caminin kısa sürede tamamlanabileceğini ve hizmete açılacağını belirtti. İncirliova’nın en büyük ve en güzel camisine sahip olması için küçük bir desteği esirgemeyecek olan vatandaşlara çağrıda bulunan Akar, “Cami hizmete girdiğinde 1300 kişinin aynı anda ibadet yapabilecek.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.