Koç: “Zafer Cumhur İttifakının olacaktır”

59. Hükümet’in Kültür ve Turizm Bakanı, 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, İncirliova’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı. 31 Mart yerel seçimlerinin büyük bir öneme sahip olduğunu..

Koç: “Zafer Cumhur İttifakının olacaktır”
Yayınlanma: Güncelleme: 157 views

59. Hükümet’in Kültür ve Turizm Bakanı, 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, İncirliova’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

31 Mart yerel seçimlerinin büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Atilla Koç, “Bu sadece bir yerel seçimden ibaret değildir. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan olayları ve gelişmeleri iyi analiz edersek bu seçimlerin bir beka meselesi olduğunu rahatlıkla görebiliriz. Bu nedenle sadece Aydın ya da İncirliova’da değil, Türkiye’nin tamamında Cumhur İttifakı adaylarının kazanması gerekmektedir. Bugüne kadar yüzde 65’lik bir sağ seçmenin olduğu Aydın’da yüzde 25’lik bir sol kesim seçimlerden galip ayrılıyordu. Ama, bundan sonra öyle olmayacak. Aydın başta olmak üzere Türkiye genelinde sağ seçmen Cumhur İttifakı çerçevesinde birleşiyor. İnşallah 31 Mart’ta Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 17 ilçemizde de Cumhur İttifakı zaferle ayrılacaktır. Bunun için çok çalışacağız.” dedi.

“SIKMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ ”

Koç’un ziyaretinden onur duyduğunu ifade eden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Cumhur İttifakı’nın Aydın’da zaferle ayrılması için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ayrıca, Bakanımız Atilla Koç’un engin tecrübelerinden de faydalanacağız. 31 Mart’a kadar canla başla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 17 ilçemizde zaferle ayrılacağız.” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Hilal Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen istişare toplantısına MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve yönetimi, AK Parti Başkan Vekili Metin Korucu ve yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Nursevin Ertunç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kale ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Aydın Denge Gazetesi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.