Kılıçdaroğlu ve Akşener Aydın’a Geliyor

Yerel seçimlere 33 gün kala Millet İttifakı cephesinden partililerine müjdeli haber geldi. İl başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile CHP İl Binası’nda il koordinasyon toplantısı yaparak seçim çalışmalarını..

Kılıçdaroğlu ve Akşener Aydın’a Geliyor
Yayınlanma: Güncelleme: 207 views

Yerel seçimlere 33 gün kala Millet İttifakı cephesinden partililerine müjdeli haber geldi. İl başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ile CHP İl Binası’nda il koordinasyon toplantısı yaparak seçim çalışmalarını hızlandıran Millet İttifakı, Aydın’da bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Koordinasyon toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına geçen CHP İl Başkanı Ali Çankır ile İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, hem seçim çalışmaları, hem de Aydın’daki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. İki başkan 7 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Atatürk Kent Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ortak bir miting yapacağının müjdesini verdi. İki başkan Aydın’da bir ilke imza atacaklarını ifade ederek bütün Aydınlıları miting günü birlikte olmaya davet etti.

“BİRLİKTELİĞİMİZ ÖRNEK OLUYOR”
Millet İttifakı’nın Aydın’da güçlü bir şekilde yoluna emin adımlarla devam ettiğini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, “31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Aydın’da da Cumhuriyet Halk Partisi ile seçimlere birlikte girme kararı aldık. Aydın’da büyük birlik ve beraberlik içinde bir sonuca doğru gelmiş durumdayız. Aydın’da yapılan bu iş birliği birçok yere örnek olacak nitelikte ve özelliktedir” dedi.

“BU MİTİNG İLK OLACAK”
Aydın’da yapılacak olan ortak mitingin müjdesini veren Sarı, “Bu işbirliğini daha iyi perçinlemek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 7 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Aydın’da birlikte miting yapma kararı almışlardır. Yapılacak olan bu mitingin iki genel başkan bazında Aydın’da ilk defa yapılıyor olması, bu ittifakın sağlıklı bir zeminde yürütüldüğünün de bir sonucu olacaktır. 7 Mart Perşembe günü yapılacak olan mitingimize Aydın’ımızın her köşesindeki vatandaşlarımızı, partililerimizi ve teşkilatlarımızı davet ediyor, bu güzel günde onlarla miting alanında birlikte olmak istiyoruz. Ben bu vesileyle yapılacak olan seçimlerin vatanımıza, milletimize ve Aydın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“AYDIN’DA BAHAR HAVASI DEVAM EDECEK”
  Aydın’da Millet İttifakı olarak çalışmalarını büyük bir ahenk ve uyum içinde sürdürdüklerini dile getiren CHP İl Başkanı Ali Çankır da, “31 Mart yerel seçimlerinde 17 ilçemizin 17’sine de talibiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özlem Çerçioğlu da en yakın rakibine en az iki katı farkla ve yüzde 60’ların üzerinde bir oyla seçimi kazanacak. Ben bütün İYİ Parti ve CHP teşkilatlarına, gecesini gündüzüne katarak yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye demokrasisine örnek olmak için büyük çaba sarf ettik. Nihayetinde hem sandıkta, hem yüreklerde iyi bir ittifak kurduk. Bu ittifakın mimarları olan genel başkanlarımızı şehrimizde ağırlayacağız. Her iki başkanın katılacağı bu miting Türkiye’de bir ilk olacak. Aydın Millet İttifakı olarak omuz omuza 10 yıldır şehrimizde hakim olan bahar havasını devam ettireceğiz. Bütün hemşehrilerimizi mitinge davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.