Kaya’dan Beyköy, Şirindere ve Karagözler Çıkarması

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilk kahve toplantısına..

Kaya’dan Beyköy, Şirindere ve Karagözler Çıkarması
Yayınlanma: Güncelleme: 380 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilk kahve toplantısına başladı. Bir akşamda üç mahallede toplantı yaparak, seçim sürecine hızlı bir giriş yapan Kaya, gün içerisinde de aday tanıtım toplantısına katılmıştı.

Yoğun bir seçim süreci başlangıcının sinyallerini ve Kaya ve ekibi, bir günlük süre içerisinde üç mahalle gezerek, halkın sorunlarını dinledi. Kendisini ve ekibini tanıtan Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya’ya üç mahalleden de oldukça iyi bir ilgi vardı. Bu mahallelerde konuşmalar yapan Aytekin Kaya “Sürecimiz çok hızlı gelişti, bizde hızlı bir çalışma dönemine girdik. Seçim dönemini en iyi geçirerek, İncirliova Belediye Başkanlığı’nı kazanıp, sizlerle her zaman birlikte olacağım. Halkla iç içe olan bir Belediye Başkanı olacağız. Mahallenizde nasıl kahveye gidiyorsanız, belediyemize de o şekilde gelebileceksiniz. Ben hepinizle iç içe oldum. Beni biliyorsunuz ve bu Başkanlık döneminde de devam edecek.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.