Kaya: “Proje Yapmayacağız”

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP ve İyi Partili yöneticiler, Akçeşme ve Erbeyli Mahallelerini ziyaret etti. Toplantıya İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı..

Kaya: “Proje Yapmayacağız”
Yayınlanma: Güncelleme: 565 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP ve İyi Partili yöneticiler, Akçeşme ve Erbeyli Mahallelerini ziyaret etti. Toplantıya İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve il yöneticileri de katıldı.

Mahalle toplantısında konuşma yapan Kaya, “Sevgili İncirliova’lılar, hepiniz mahalle toplantımıza hoşgeldiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türkiye’nin aydınlık yüzü Aydın’ımızın Topuklu Efesi Özlem Hanım’a oylarınızı veriyor musunuz? İncirliova’da da oylarınıza ben talibim. Çok iyi bir kadromuz var. Bayanlarımıza ağırlık verdik. Çok değerli büyüklerimiz var. Bu ekiple sizlere hizmet edeceğiz.

PROJE YAPMAYACAĞIZ. MEVCUT YÖNETİM YAPTI AMA BİR ÇİVİ ÇAKMADI!

Proje yapmayacağız. 600 tane proje yaptı mevcut Başkan, bir tane çivi çakmadı. Sat tarlayı, işçilerin parasını öde. Maalesef böyle bir çalışma yaptı. Biz öyle yapmayacağız, biz kovan değil, seven bir Başkan olacağız. Halkın içinden bir Başkan olacağız.Önce Allah’ın iznini alacağız, sonra sizin desteğinizi alacağız.

İncirliova Belediyesi’nde büyük bir israf var. Bu israfı önleyeceğiz. Her daire amirinin altına makam arabası var. Sabah akşam geziyorlar. Bunları halledeceğiz. Belediye Başkanı olduktan sonra, sizlerle birlikte olacağız. Güvenlik size nereye gidiyorsun demeyecek. Görevli arkadaşlarımız gitmek istediğiniz yere kadar eşlik edecek.

Her ay Belediye’nin internet sitesinden size gelir giderleri göstereceğiz. Şu anda 350 tane Belediye işçisi çalışıyor Belediye’nin içinde. Oraya insan doldur ama hizmet etme. Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı yatırımdan başka bir yatırım yok bu ilçede. O olmasa hiç bir şey göremeyeceğiz. Arkadaşlar ben Belediyeciliği Rahmetli Yahya Orbay’dan öğrendim. Onun döneminde beş yıl meclis üyeliği yaptım, beş yılda encümen üyeliği yaptım. O dönemde nasıl şeffaf bir belediyecilik yaptıysak aynısını yapacağız.

Sen, ben olmayacak. Biz olacağız. Siz nasıl mahalle kahvesine gidip çay, kahve içiyorsanız, belediyede de öyle olacak. Hepinizin ellerinden, gözlerinden öpüyorum. Sağolsun varolun.” dedi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.