Kaya Mazbatayla İlk Ziyaretini Acarlar’a Yaptı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Adliyesi’nden mazbatasını alarak ilk olarak Acarlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada tebrikleri kabul eden Kaya, vatandaşın hazırladığı küçük eğlenceye katıldı. Daha sonra Acarlar Mahallesi’ndeki Belediye..

Kaya Mazbatayla İlk Ziyaretini Acarlar’a Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 443 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Aydın Adliyesi’nden mazbatasını alarak ilk olarak Acarlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada tebrikleri kabul eden Kaya, vatandaşın hazırladığı küçük eğlenceye katıldı. Daha sonra Acarlar Mahallesi’ndeki Belediye Hizmet Binası’nın önünde bir konuşma yapan Kaya, Acarlar’ın her zaman yanında olacağının sözünü verdi.

Konuşmasında, “Acarlar’ın yeri benim yanımda ayrı. Ben içinizde büyüdüm, Yazıdere’liyim. Çoğunuz tanır, bende çoğunuzu tanırım. Burada futbol oynadığım arkadaşlarım var. Acarlar’a Turist Ömer gibi değil, 5 yıl adam gibi hizmet edeceğim. Çok değerli Muhtarım Kemal Karabulut kardeşimle birlikte Belediye Meclis Üyesi gibi çalışacağım. Muhtarım ne zaman ararsa yanında olacağım, size bunun sözünü veriyorum. Acarlar’da 5 yılda yapılmayan hizmetleri sağolsun Özlem Hanım yaptı. Özlem Hanım’dan kalanları da ben yapacağım. Göreve başladığımız an mahalle mahalle sorunları çözeceğiz. Bundan sonra Büyükşehir’in araçları gelmiyor diye kimse telefon açmayacak. Hizmeti buradan yapacağız. 7 gün 24 saat yanınızdayım. Rabbim bu görevi bize verdi. Geriye hiç bakmayacağız, bugün yeni başlamışız gibi hep birlikteyiz.

Bu göreve geldiğimizden itibaren sizin içinizde olacağız, MHP’li, CHP’li, Ak Partili, Doğru Yol Partili, DSP’li kardeşlerim bundan sonra sıkıntı yok. Hep birlikteyiz. Belediye’nin kapısı herkese açık. Bu güzel katılımdan dolayı, desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.