Kaya Kurtuluş Mahallesi’nde Konuştu

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Kurtuluş Mahallesi’ndeydi. Kurtuluş’ta..

Kaya Kurtuluş Mahallesi’nde Konuştu
Yayınlanma: Güncelleme: 207 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Kurtuluş Mahallesi’ndeydi. Kurtuluş’ta projelerini anlatan Kaya, kendisi ve Çerçioğlu için destek istedi. Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı olan Mustafa Göçer’de mahalle toplantısında hazır bulunurken, Kaya’ya çiçek takdim etti.

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Kaya yaptığı konuşmada “Çok değerli Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayları hepinize çıktığınız yolda başarılar dilerim. Saygı değer Kurtuluş Mahallesi sakinleri sizlere de hayırlı akşamlar diliyorum. Kurtuluş Mahallesi’nden bir evladınızım, bu mahallede hangi kapıyı çalsam Aytekin Hoşgeldin dersiniz. Hepinizi çok iyi tanıyorum. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.

Sizlere bugün çok güzel bir selam getirdim. Topuklu Efe’nin selamı var. Aydın’da Çerçioğlu, İncirliova’da Kaya’yı seçerseniz, Kurtuluş’a hizmette sınır yok. Mevcut Belediye Başkanı’nı, 5 yıl içerisinde kaç kez Kurtuluş’ta gördünüz. Ben Başkan olduktan sonra öğleden sonraları burada olacağım.

Çok güzel bir ekibimiz var, bu arkadaşlarımla sizlere hizmet edeceğiz. Güneş’in altına mührü vurduğunuzda Aytekin Kaya’yı Başkan yapacaksınız. Rahmet Yahya Ümit Orbay’la birlikte belediye tecrübemiz var. Bunu taçlandırmak için bu dönemde de biz geliyoruz.

Diğer Belediye Başkan Adaylarımız konuşmalarında iki gündür bana saldırıyor. Ben onlara cevap vermeyeceğim, sizlerle birlikte dedikodu makinası olmayacağım. Ben sizlerle hizmet yapmaya geliyorum. Ama arkadaşlar sağolsun aradıklarını bulamayacaklar. Şerif abiyi severim, güzel insan, DSP’nin adayıni severim güzel insan, MHP’nin adayını da severim. Hepsi güzel insanlar.

Bizim onlarla işimiz yok, biz hizmete geliyoruz. Kurtuluş’ta gençler iyi yetişecek. Belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Bu konuda kimsenin sıkıntısı olmasın.” dedi. Bu sözlerinin ardından konuşmasına devam eden Kaya, biz kimsenin dedikodusunu yapmayacağız dedikten kısa bir süre sonra Başkan Kale’yi eleştirdi.

Kaya “Belediyenin ön kapısından üç kişi giriyor. Kurtuluş Mahallesi’nden hiç ön kapıdan giren var mı? Biz geldiğimizde herkes ön kapıdan girip, Aytekin Kaya’yı bulabileceksiniz.

Rahmetli Yahya abi belediye başkanı olduğunda 41 trilyon borcu vardı. Şimdi ne kadar borcu var biliyor musunuz? 44 milyon lira (trilyon) Ne yaptı İncirliova’ya hiçbir şey yapmadı. Makamında oturdu. Sat Dereağzı’ndaki bahçeyi işçilere aktar. Erbeyli’de futbol sahasını satmış. Sınırteke’de 200 dönüm arsa satmış. Biz geldiğimizde satmak yok. Sizleri kucaklamak var, sevmek var.

İncirliova’mızın çok sorunu var. Yukarı mahallede bir iş yapılacak Büyükşehir, aşağıda iş var Büyükşehir. Madem Büyükşehir’in işi seçeceksiniz Aytekin Kaya’yı hizmeti göreceksiniz.

25 tane projemiz var, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile hazırladık. Sizlerin ihtiyacı olan projeler. Diğer başkan gibi 600 projem var diyip, İncirliova’ya bir çivi çakmayan başkan gibi değil, 25 tane projemiz var. Bunları sizlerle buluşturacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.