Kaya: “İncirliova’nın hesabı sorulacak.”

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Lozan Caddesi’nde gerçekleşen Tolga..

Kaya: “İncirliova’nın hesabı sorulacak.”
Yayınlanma: Güncelleme: 400 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Lozan Caddesi’nde gerçekleşen Tolga Çandar konserindeydi.

Oldukça coşkulu bir konser yaşatan Çandar ile birlikte halkı selamlayan Kaya, Çandar’ın sorusu üzerine halka söz verdi. Konser sonrası halkla birlikte tekrar seçim ofisine gelen Kaya, burada bir konuşma yaptı. Kaya, “Ben Yahya Ümit Orbay’la çalıştığım dönemde, İncirliova’nın imarında değişiklik yapıldı. Hüseyin Aksu’nun yaptığı projeyi 11 arkadaşımızla geçirdik. Sanki biz bir yolsuzluk yapmışız gibi, hırsızlık yapmışız gibi belge yayınlamış mevcut Belediye Başkanı. Ben geldiğimde bütün İncirliova’nın hesabı sorulacak!

Kul hakkı yiyenlerin hesabı sorulacak. Müteahhitlerden alınan evlerin, arsaların hesabı sorulacak. Ben Rahmetli Yaşar Kocabıyık’tan, Rahmetli Yahya Ümit Orbay’dan dürüstlük öğrendim, ahlak öğrendim. Hırsızlık öğrenmedim. Ben İncirliova’nın sevgisini kazandıysam ahlakımdan kazandım. Cuma akşamı Atatürk Meydanı’nda ne gerekliyse onu konuşacağım. Allah’a emanet olun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.