Kaya, Hürriyet’i Ziyaret Etti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı ile birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Seçim..

Kaya, Hürriyet’i Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 321 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı ile birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Seçim koordinasyon merkezinden yoğun kalabalıkla Hürriyet Mahallesi’ne giden Kaya, burada adaylık sürecini ve projelerini anlattı.

İyi Parti Adayı Kaya konuşmasında “Çok saygı değer Hürriyet Mahallesi’nin güzel insanları hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Ben sizin mahallenizin evladıyım. 20 senedir burada çiftliğim var. Yıllardır buradayım. Bugün buraya sessiz geldik, Yeni Zelanda’da rahmetli olan Müslümanlarımız var, Kuzey Irak’ta şehit olan askerimiz var. Hepsine Allah rahmet eylesin.

Rahmetli Yaşar Kocabıyık’la başladığım siyasete Rahmetli Yahya Ümit Orbay’la devam ettim. 5 yıl meclis üyeliği yaptım. 5 yıllık hizmet süremizde tek bir inceleme geçirmeden belediyemizi devir ettik. Allah nasip eder, o göreve gelirsem, bizim belediyemize müfettiş girmeyecek. Bunun sözünü veriyorum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın selamı var. Arkamda dağ gibi duruyor. Büyükşehir’de Çerçioğlu, İncirliova’da Aytekin Kaya’yı seçerseniz, İncirliova’da hizmete sınır yok. Hürriyet’te yapılacak çok iş var biliyoruz. Bunları Büyükşehir Başkanımla birlikte yapacağız. 5 yılda yapamayan arkadaşların yerine biz yapacağız.

Ben önce Allah’ın iznini aldım, sonrada sizin izninizi alarak aday oldum. Biz bu göreve geldiğimizde, güvenlikçilerin olmadığı bir belediye olacak. Bizim Belediye’nin kapısından biliyorsunuz, 3 kişi girebiliyor. Belediye Başkanı ve yardımcıları. Ben geldiğimde halkta oradan girecek. Halkla iç içe olacağız. Öğleye kadar Belediye’de işlerimizi halledip, öğleden sonra halkla birlikte olacağız. İncirliova’da gençlikte sıkıntı var arkadaşlar, bunun önünü almamız gerekiyor. Bunlarla ilgili çok projemiz var.

Mahallenizde bir fabrika var, çoğunuzun çocuğu var. Evde bırakıyorsunuz, aklınız evde kalıyor. Bir tane kreş açılacak, ücretsiz çocuklarınıza burada bakılacak. Akşam çocuklarınızı alıp, eve gideceksiniz. Halk günleri yapacağız, halk günlerinde sizlerin yanında yapacağız. 5 yılda bir gelmeyeceğim, sürekli sizlerle olacağım.

Sağolsun mevcut Belediye Başkanı 5 yıldır makamında oturuyor, dışarıya çıkmıyor. Deveciden başkan mı olur demiş MHP’li bayanlar. Onlar devecilere kurban olsun. Ben yörüğüm, bu benim işim değil geleneğim.

Deve güreşi, boğa güreşi ve rahvan atları yarış sahaları yapılacak. Çilek, fasulye festivalleri Hürriyet Mahallesi’nde yapılacak.

İncirliova’yı kötü enerjiden kurtaracağız. Mahallemiz yakınında Ömerbeyli’de var. Kızılcaköy’e yapacaklar, inşallah yapamazlar. Bunların karşısında sizlerle duracağım.

Kovan bir Belediye Başkanı değil, kucaklayan Belediye Başkanı olacağım. Satan Belediye Başkanı değil, sizleri Büyükşehirle birlikte kucaklayan bir Belediye Başkanı olacağım. Her yeri sattılar, satılmayacak yerler satıldı. Karabağ Köyü’nde türbenin olduğu yeri sattılar bunlar.

25 tane projemiz var. Diyorlar ki Aytekin’in projesi yok, kendini anlatıyor. İncirliova 5 yıldır geriden geliyor. Her şeyi Büyükşehir’e atıyorlar. Oturuyorlar o koltuya yer işgal ediyorlar. Biz geldiğimizde o koltuğa oturmayacağız, halkla iç içe sorunları çözeceğiz.

Ben yüzmesini bilmiyordum, Kültür Park’taki havuzda öğrendim. Mevcut Belediye Başkanı orayı yıktı, on tane düğün salonu yaptı. İnsanlar oraya dinlenmeye gidiyor, her yerden müzik sesi, her tarafdan rahatsız edici sesler. O parkı da düzenleyeceğiz.

Bina yığınlarından kurtulacağız, ilçeye nefes aldıracağız. Gariban ailelere üçer koyun, keçi gibi besleme yapabilecekleri olanaklar ücretsiz verilecek. Büyükşehirle birlikte çalışıyoruz bu konu hakkında.

İnsanların kanlarını sömürmeden, huzur içinde yaşayan bir İncirliova inşa edeceğiz. Spor alanında gerekli tüm destekler verilecek. O spor sahasının olduğu bölümde ışıklandırmalar yapılacaktı, sağolsun Turist Ömer’ler söz verdi ama yapmadılar.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.