Kaya Hacıaliobası’ndan Konuştu

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman mahalle gezileri kapsamında Hacıaliobası’nı ziyaret etti…

Kaya Hacıaliobası’ndan Konuştu
Yayınlanma: Güncelleme: 652 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman mahalle gezileri kapsamında Hacıaliobası’nı ziyaret etti. Yoğun kalabalığın olduğu toplantıda, ilçe başkanları ve Belediye Başkan Adayı Kaya sırayla konuşma yaptılar.

“31 Mart akşamı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kutlamaya Davet Ediyoruz!”

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak Konuşmasında, “CHP ve İyi Parti Genel Merkezi’nin aldığı kararla Millet İttifakı adı altında ortak çalışma kararı alındı. Bunun karşısında Cumhur İttifakı olarak MHP ve Ak Parti var. Görüyoruz ki bu grubun özellikle köy gezilerinde, buradaki gibi yerli halkı göremiyoruz. Hep taşıma ve diğer mahallelerden gelen kişilerle miting yapıyorlar. Bu akşam burada Hacıaliobalılar bize desteğinizi vermiş görünüyor. Hepiniz, sağ olun, var olun.” dedi.

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman konuşmasında “Hacıaliobası’nın değerli insanları, gecenin bu saatinde bu soğuk havada buraya geldiğiniz için teşekkür ederim. Bugün Aydın’dan gelirken aklıma geldi. Madem Aydın’da Topuklu Efemiz var, İncirliova’da da Körüklü Efemiz Sayın Aytekin Kaya var.” dedi.

Konuşmasını en son yapan isim ise Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya oldu. Kaya konuşmasında “Çok saygı değer Hacıaliobası’nın güzel insanları, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Çok değerli Muhtarım bu güzel coşkunuzdan dolayı size de teşekkür ederim. Ben bu mahallenin çocuğuyum biliyorsunuz. Tüm çocukluğum burada geçti. Ben bu köyün Turist Ömer’i değilim. Bu köyün her zaman yanındayım. Ben sizlerin evladıyım.

Ben İncirliova’da Millet İttifakı’nın adayıyım. Sizlerden bir ricam var. Öncelikle sizlere büyük hizmetler isteyen Özlem Çerçioğlu’na destek istiyorum. Sonrasında da hangi partiden olursanız olun, oyunuz Aytekin Kaya olsun.

” Bunlar gibi satıp satıp, belediyedekilere yedirmedik. “

Ben ticaret hayatına 1978’de hepinizin tanıdığı Ahmet Ali Başçı’nın yanında başladım. Onun yanında dürüstlüğü, ahlakı öğrendim. Hiç bir yanlış öğrenmedim. Siyasete de Rahmetli Yaşar Kocabıyık’la başladım. Sonrasında hepinizin sevdiği Rahmetli Yahya Ümit Orbay’la birlikte 5 yıl meclis üyeliği yaptım. O dönemde sizlere hizmet ettik, sevgi yolunu, havuzunu ve pazarını yaptık. Bunlar gibi satıp satıp, belediyedekilere yedirmedik.

Buradaki ekip arkadaşlarım çok değerli. Mesela İncirliova’da imarda büyük sıkıntı var. 100 bin Lira ver, bir kat daha çık. 100 bin Lira ver bir balkon daha yap dönemi bitecek. İncirliova nefes alacak.

Biliyorsunuzdur, İncirliova’nın birde VIP salonu var. İncirliova Belediyesi’ne girmek için güvenlikçi kapıda bekliyor. Hayırdır, nereye geldiniz diye. Biz geldiğimizde onlar olmayacak. Biz geldiğimizde Belediye’nin geliri, gideri her ay internet sitesinden yayınlanacak. Şu an belediyede büyük bir israf var. Herkesin altında bir makam arabası, onlarla geziyorlar. Seçim döneminde de o arabalarla konvoy yapıyorlar. 348 tane Belediye’de memur var. arsaları, tarlaları satıp bunları besliyorlar. Belediyeye doldurmuşlar subayları, Hacıaliobası’nın kendi evladı yok mu çalışacak.

Özlem Hanım her yapacağımız işin arkasında. Hacıaliobası’na ne yapılacak, halı saha yapılacak. Başka ne gerekiyor, hepsi Özlem Hanım’la birlikte yapılacak. Sosyal aktiviteler, gençler için projeler, yaşlılar için çalışmalarımız, sağlık alanları gibi çok çalışmamız olacak. Biz Özlem Çerçioğlu ile birlikte hem Aydın’ı, hem İncirliova’yı dünyanın tanıyacağı bir yer yapmak için çalışacağız. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.