Kaya, CHP Aday Adayı Gökmen’e Yüklendi!

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Araç konvoyunun..

Kaya, CHP Aday Adayı Gökmen’e Yüklendi!
Yayınlanma: Güncelleme: 424 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Araç konvoyunun yasak olduğu bugünde, yakın bir yerde toplantı düzenleyen Kaya, seçim koordinasyon merkezinden seçmenleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ndeki toplantı alanına gitti.

İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya konuşmasında, daha önceki açıklamalarına yer verirken, “Cumhuriyet Mahallesi’nin güzel insanları, hepinize merhaba, iyi akşamlar. Ben Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin ittifak adayı olarak sizlerin huzuruna geldim. 5 arkadaş bu yola çıktık, 5 arkadaşla beraber birbirimize namus sözü verdik. Ama ne yapalım 3 arkadaşımızla birlikteyiz.

Bir arkadaşımız bizimle çok uğraşıyor, onu da Allah’a emanet ediyorum. Rabbim büyüktür, onun aldığı kararı hiç kimse bozamaz. Onunda kararını alacak, o da yaptığından pişman olacak.

Sizlere yollarınızı yapan, Aydın’ın aydınlık yüzü Özlem Çerçioğlu’nun selamı var. Sizin içinizden yetişmiş, 40 yıldır İncirliova çarşısında esnaflık yapıyorum. Babamın şapkasını yere eğdirmeden, annemin yüzünü kara çıkarmadan, 26 yıllık eşimle daha sensin diyerek kavga etmedim. Öyle bir evladınızım.

Sağolsun 3-5 gündür, bütün adaylar bana saldırıyor. Ben hepsine “ağabey” diyorum. Saygı duyuyorum kendilerine. Siyasette çatılacak, tabi neden çatılıyor. Günden güne kar topu gibi büyüyoruz. Büyüyünce de korktular, kormasınlar biz geliyoruz!

Bu günlere sadece Sadık kardeşimle beraber geldik!

Ben ne yaptıysam, bugünlere nasıl geldiysem kendim yaptım. Bana kayınbabamdan, ordan burdan mal kalmadı. Bugüne kadar sadece Sadık kardeşimle beraber geldik.

Adaylar dün yaptığım konuşmada beni yanlış anlamış.

Ben 3 yıl Rahmetli Yahya Ümit Orbay, 2 yılda Vahit Dede ile çalıştım. O dönemde görev süresi boyunca hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadık. Ancak o dönemden önceki yönetimlerde haksızlıkları, yapılanları inceledik. Onlardan bahsettim, bu arkadaşlar yanlış anlamışlar. Yahya Orbay veya Vahit Dede döneminde, o kadar müfettiş geldi sorgulandık, yargılandık, pırıl pırıl, tertemiz çıktık.

Sizlere bir sorum olacak! Son beş yılda İncirliova’da ve hayatınızda ne değişti? Hiçbir şey değil mi? Bunların satmadığı bağ, bahçe, arsa kalmadı. Bunlar sağolsun Erbeyli’nin futbol sahasını sattılar, gençleri kötü yola yönlendirdiler. Bunlar Osmanbükü’nün en güzel yerine enerji koydular. İncirliova’yı beş yıldır kandırıyorlar. İncirliova’yı bununla ısıtıp, soğutacağız diyorlar. Ne enerji var, ne sıcak su var.

Bizler geldiğimizde İncirliova doğalgazla ısınacak. Temiz enerjiyle İncirliova’yı ısıtacağız. Doğalgazla en kısa sürede İncirliova’yı buluşturmuş olacağız.

Ben Belediye Başkanı olduğumda, sizlerde olacaksınız. Kendinizi seçmiş olacaksınız çünkü İncirliova’yı birlikte yöneteceğiz. 25 tane projemiz var, İncirliova’nın sorunlarıyla ilgili.

60 tane, 100 tane proje hazırlayıp, bir çivi çakmayanlar gibi yapmayacağız.

Adam gibi projelerimiz var, bunları hep birlikte, İncirliova’da ben ve meclis üyelerim, muhtarlarımız ve Aydın’da Özlem Çerçioğlu’yla birlikte sizler için yapacağız.

Ben biliyorum ki bu ayrışmalardan sıkılan, Ak Partili, MHP’li arkadaşlarım, abilerim var. Ben sizlerin kardeşi, abisi, evladıyım. Ben sizin içinizden biriyim. Herkesin oyuna talibim, partiniz ne olursa olsun seçiminiz Aytekin Kaya olsun.

Biz geldiğimizde belediyedeki tüm israfların hepsi kapanacak. Şu an belediyedeki daire amirlerinin altında araba, maşallah… Sabah evinden arabayla gidip, evine arabayla dönüyor.

Kul Hakkı Yiyen Personelin Canına Okuyacağım!

Diyorlar ki; Aytekin Kaya geldiğinde belediyenin işçilerinni ekmeğiyle oynayacak. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam, fakirlikten geldim. Ben çalışarak geldim. Ben alınterimle geldim.

Yahya Orbay geldiğinde 4 milyon Lira borç vardı, Fadime Orbay bıraktığında 7 milyon Lira borç var. Şimdi 44 milyon Lira borç var. İncirliova Belediyesi’ni halletmişler. 50 milyon Liralık mal sat, 44 milyon borç bırak, İncirliova’ya bir çivi çakma. Oraya girdiğimizde bakacağız, belediyenin önüne asacağız. Belediye’nin paralarını nereye harcamışlar bunları soracağız.

Vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben her partide olmuş bir insanım. O parti, bu parti demeden her partiden arkadaşım var. Herkesin bana sahip çıkacağına inanıyorum ve bu belediyeyi alacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.