Kaya: “Bizim müslümanlığımızda, dinimizde onlardan bin kat fazla.”

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, seçim çalışmaları için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki..

Kaya: “Bizim müslümanlığımızda, dinimizde onlardan bin kat fazla.”
Yayınlanma: Güncelleme: 342 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, seçim çalışmaları için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki ikinci seçim bürolarının önünde miting düzenledi. Oldukça ilgi gören mitingte projelerini ve yapmayı planladığı çalışmaları anlatan Kaya ”
31 Mart’ta Atatük Anıtı’nda toplanıp, Özlem Hanım’ın yanına gidiyoruz.” dedi.

Kaya konuşmasında, “Çok saygıdeğer Cumhuriyet Mahallesi’nin güzel insanları hepinize iyi akşamlar. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Cumhuriyet Mahallesi ilçemizin yeni gelişen ve en büyük mahallesi. Aday olduğum andan itibaren Özlem Hanım’a da rica ederek, beş yılda yapılamayan hizmetleri yaptırdım. Yollarınızı hemen yaptırdım. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki sıkıntıları onunla paylaştım ve yaptırdım.

Biz geldiğimizde burası Büyükşehir’indi, burayı onlar yapacak demek yok. Cumhuriyet Mahallesi bizimdir, hizmetini vereceğiz. Sağolsun 5 yıldır mevcut Belediye Başkanı, sizlere hiç hizmet etmedi. Tozun içinde bıraktı sizi. İncirliova’ya doğalgaz geldi, Ak Parti’nin ilçe başkanı doğalgaz borusunun başında fotoğraf çekildi diye ortalığı yıktılar. Ak Parti ilçe başkanı şov yapıyor diye. Ak Parti ilçe başkanı hizmet ediyor, şov mu yapıyor. Bu yol yapılırken, bende geldim bende fotoğraf çekildim. Ak Parti’nin ilçe başkanı fotoğraş çekildi diye, İncirliova’ya doğalgazın gelmesini 1 yıl ertelediler. Bunda şov olarak anlaşılacak bir durum yok. Sende Belediye Başkanısın, destek vereceksin bu memletek tozdan topraktan kurtulacak.

Üç gündür bütün Belediye Başkan Adayları bana saldırıyor. Ne keramet var bizde bilmiyorum. Dedim ki siyasete ilk Yaşar Kocabıyık’la başladım, sonrasında da Yahya Ümit Orbay’la çalıştım dedim. 2 gündür ağızlarına dolamışlar yolsuzluk var dedi diyorlar. Biz dedik ki bizim dönemimizde bu yoktu, Yahya Ümit Orbay’ın yattığı yer cennet olsun dedik.

Ben Yahya Ağabey’den bahsedince adamların yüreği kalkıyor. Yahya Ağabey dürüst belediyecilik yaptı. Bende meclis üyeliği yaptım, encümen üyeliği yaptım. Burhan abi burada, Fatma Menderes’te burada. Alnımız açık dedik. Biz yolsuzluk görmedik, yaşamadık. Bizim yüreğimiz temiz. Ben 40 yıldır İncirliova’da esnafım. Kahvecilik yaptım, gaz bayiliği yaptım, kuyumculuk yapıyorum. Türkiye’nin en büyük deve çiftliğini yönetiyorum. Bizim alnımız açık. 3 gündür bize saldırıyorlar. Allah’ın izniyle biz geliyor. 31 Mart’ta Atatük Anıtı’nda toplanıp, Özlem Hanım’ın yanına gidiyoruz.

Mevcut Belediye Başkanı abim beni çok iyi tanır, kapı komşumuzdu. Ama üç gündür bana saldırıyor. Korkmasın, ben onun yanında yetiştim. Aynı mahallede büyüdük. Lise yolunda beraberdik. Ama o bir çivi çakmadı İncirliova’ya. Gelen hizmeti engelledi, doğalgazı engelledi.

5 yıldır İncirliova’da ne değişti. Hiçbir şey değişmedi. Erbeyli’de futbol sahasını bile sattı. Satmadık yer bırakmadı. Hiçbir hizmette etmedi. Makamında oturdu, evine gitti. Cumhuriyet Mahallesi’nin benzinliğini sattı. Benzinliğimiz vardı mahallede, bu mahallenin yanında da camii vardı. Belediye’nin imamı vardı. O belediyeyi kendi kepçeleriyle yıktı, o camiinin senini susturdu. Nerede kaldı sizin müslümanlığınız. Ellerine mikrofonu aldıklarında, müslümanlıktan, dinden bahsederler. Bizim müslümanlığımızda, dinimizde onlardan bin kat fazla.

İncirliova Belediyesi’nin ön kapısından üç kişi giriyor. Belediye Başkanı ve benim çok sevdiğim bir kardeşim var o giriyor. Bana çok kızıyormuş, bana aday oldum diye de kızıyormuş. Kızma kardeşim ben bu iş için 40 yıl savaş verdim. Ben babanın yanında yetişmişim. Rahmetli Ahmet Ali Başçı’nın yanında yetişmişim. Babanın sayesinde buraya gelmişim. O kapıdan üç kişi değil, sizler gireceksiniz. Ben arka kapıdan gireceğim.

İncirliova’ya yeni çöp konteynırı almışlar plastikten. Ne kadara geldiği belli değil, ne kadar fatura kesildiği belli değil. Diğer konteynırları da belediyediler alıp götürüyorlarmış. Biz geldiğimizde onların hesabı sorulacak, o konteynırları götürenlerinde hesabı sorulacak.

Mevcut Belediye Başkanı abim, imardan anlamaz demiş. Kendisi okumuş, petrol mühendisi olabilir. Bende iyi bir ticaret adamıyım. Her okuyan birşey olamıyor. Tahsilli, saygılıyım eyvallah. Ama İncirliova Belediyesi’nde imarda büyük sıkıntı var. Bu çirkin görüntünün sebepleridir onlar.

İncirliova’nın 1984’te yapılan Kültür Parkı’nın içinde yüzme havuzu vardı. Hemen hemen dönemin çocuklarının tamamı, orada yüzme öğrendiler. O parkı yıktı. O bölüme düğün salonu yapıyor. O parkı mahvettiler. Oraya olimpik yüzme havuzu yapacağız. Çocuklarımız orada yüzmeyi öğrenecekler.

Övünmek gibi olmasın, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde var. Onlar için spor salonları yapacağız. Sosyal projemiz var. “Hoşgeldin bebek” her doğan bebek adına bir ağaç dikeceğiz. O bebek o ağaçla büyüyecek.

İncirliova’nın tüm gelirleri, satılan mallar İncirliova personeli ancak yetiyor. Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız, güzel çalışan personelle işimiz yok.

İller Bankası’ndan gelen paranın hesabı yok. Borç olmuş 48 milyon lira. Onların zamanındaki tüm gelir gideri ve bizim görev süremizdeki geliri gideri internet sitemizden yayınlayacağız.

Bütün Belediye Başkan Adaylarına başarılar diliyorum. Hiçbiri ile problemim yok. Benim işim İncirliova’ya hizmet etmek, sizi kucaklamak, sizlere sahip çıkmak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.