Kale’nin Kahve Toplantısı Mitinge Dönüştü

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve parti..

Kale’nin Kahve Toplantısı Mitinge Dönüştü
Yayınlanma: Güncelleme: 254 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı GürÅŸat Kale, Meclis Ãœyesi Adayları, Ak Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Celbek, MHP Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin SaÄŸlam ve parti yöneticileri kahve toplantıları için Yazıdere Mahallesi’ni ziyaret etti. YoÄŸun kalabalığın yaÅŸandığı mahalle toplantısı, adeta miting alanına döndü.

Ak Parti Gençlik Kolları ve Ä°ncirliova Ãœlkü Ocakları’nın gençlerinin katkılarıyla mahallede miting gibi toplantı yapan Cumhur Ä°ttifakı, toplantı sonrası oldukça keyifliydi. Yazıdere Mahallesi’nden tam destek sözü alan Kale, “Hepinize çok teÅŸekkür ederim. DesteÄŸinizle hizmetlerimize devam edeceÄŸiz. Allah razı olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.