Kale, Zafer Mahallesi’ndeydi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Meclis Üyesi Adayları, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ile birlikte..

Kale, Zafer Mahallesi’ndeydi
Yayınlanma: Güncelleme: 164 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı GürÅŸat Kale, Meclis Ãœyesi Adayları, MHP Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin SaÄŸlam, Ak Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Celbek ile birlikte Zafer Mahallesi’ni ziyaret ettiler.

Seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren BaÅŸkan Kale, yapılması gereken ve yarım kalan çalışmaları için Zafer Mahallesi’nden destek istedi. 2019-2024 yılları arasındaki görev süresinde yapmayı planladığı projelerden bahseden GürÅŸat Kale, bu kez BüyükÅŸehir’le birlikte bizi seçin, hizmet nasıl olurmuÅŸ görün. Farklı partilerden olduÄŸunda BüyükÅŸehir BaÅŸkanlarının ayrımcılık yapabildiÄŸini dile getiren Kale, “BüyükÅŸehir Adayımız SavaÅŸ ile desteÄŸinizi verin. Sizlere hükümet, büyükÅŸehir ve ilçe belediyelerinin tüm imkanları ile hayal ettiÄŸiniz bir ÅŸehir inÅŸa edelim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.