Kale: “YaÅŸasın KurtuluÅŸ Mahallesi”

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı GürÅŸat Kale, Meclis Ãœyesi Adayları, MHP Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin SaÄŸlam, Ak Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Celbek’le birlikte, KurtuluÅŸ..

Kale: “YaÅŸasın KurtuluÅŸ Mahallesi”
Yayınlanma: Güncelleme: 161 views

Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı ve Cumhur Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı GürÅŸat Kale, Meclis Ãœyesi Adayları, MHP Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin SaÄŸlam, Ak Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Celbek’le birlikte, KurtuluÅŸ Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle toplantısı, ilgiden dolayı mitinge dönüşürken, BaÅŸkan Kale “Bu görkemli karşılama için hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

BaÅŸkan Kale, konuÅŸmasında “KurtuluÅŸ Mahallesi bugün çok farklı bir duyguyu yaÅŸattı. Hepsine minnettarlığımızı sunuyorum. YaÅŸasın KurtuluÅŸ Mahallesi. Bir arada yaÅŸamanın en güzel örneklerini KurtuluÅŸ Mahallesi’nde gördüm. Misafirperveliklerinden ötürü Cumhur Ä°ttifakı adına KurtuluÅŸ Mahallesi sakinlerine saygılarımı sunuyorum. Ayrımcılık yok, senin benim adamın yok. Hepimiz biriz, birlikte daha güçlü olacağız. Güzel bir bahar akÅŸamında rüzgarın insanı üşüttüğü bir akÅŸamda yine vefakar, cefakar, idealist, dava uÄŸruna her türlü fedakarlığı yapan gençlerimiz ve dava arkadaÅŸlarım, hepinize bu akÅŸam için çok teÅŸekkür ediyorum. SaÄŸolun, Allah razı olsun. Ä°nananların her türlü platformda neler yapabileceklerini gösteriyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.