Ä°yi Parti’liler, Sünnet Cemiyetinde BuluÅŸtu

Ä°yi Parti Ä°ncirliova Ä°lçe Yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Meclis Ãœyesi Adayı olan Bilgehan OÄŸuz’un oÄŸlunun sünnet cemiyetine katıldı. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın da katıldığı sünnet cemiyetine, Ä°ncirliova..

Ä°yi Parti’liler, Sünnet Cemiyetinde BuluÅŸtu
Yayınlanma: Güncelleme: 236 views

Ä°yi Parti Ä°ncirliova Ä°lçe Yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Meclis Ãœyesi Adayı olan Bilgehan OÄŸuz’un oÄŸlunun sünnet cemiyetine katıldı. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın da katıldığı sünnet cemiyetine, Ä°ncirliova Ä°yi Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Alak ve ilçe yöneticileri eÅŸlik ettiler.

Ä°yi Parti Ä°ncirliova Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Alak, “Ä°ncirliova Ä°lçe TeÅŸkilatı olarak, Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı’mız Aytekin Kaya ile birlikte, Belediye Meclis Ãœyesi Adayı’mız olan Bilgehan OÄŸuz’un oÄŸlunun sünnet cemiyetine katıldık. Allah daha büyük mürüvvetlerini göstersin.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.