İyi Parti’li Alak, Ak Parti’ye Yüklendi!

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Türkiye’nin AK Parti ile her geçen gün daha da güç ve itibar kaybettiğini” savunarak, AK Partililere kuruluş değerlerini okumaları çağrısında bulundu. İYİ Parti..

İyi Parti’li Alak, Ak Parti’ye Yüklendi!
Yayınlanma: Güncelleme: 290 views

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “Türkiye’nin AK Parti ile her geçen gün daha da güç ve itibar kaybettiğini” savunarak, AK Partililere kuruluş değerlerini okumaları çağrısında bulundu.

İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, AK Parti’nin kuruluşunun 18’inci yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin AK Parti ile her geçen gün daha da güç ve itibar kaybettiğini” ileri sürdü. 

AK Parti’nin 2002’de iktidara gelirken yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadeleyi ilke edindiğini hatırlatan Alak, “Kurulduğu tarihten itibaren geçen 18 yılın 17 yılını iktidar partisi olarak geçiren AK Parti’nin, 18 yılın sonundaki karnesine bakıldığında yoksulluk tabana yayılmış, gelir adaletsizliği zirve yapmış, Türk Lirası ABD Doları ve diğer para birimleri karşısında olağanüstü değer kaybetmiş ve ekonomi tıkanmıştır” dedi. 

AK Parti döneminde yolsuzluk, adam kayırma, rant gibi kavramların normal hale geldiğini iddia eden Alak, “İhalelerle, kadrolarla büyük menfaatlerle memnun edilen mutlu azınlıklar ağızlarını doldura doldura kendileri gibi düşünmeyen herkesi hain ilan etme kolaycılığıyla ülkemizi tanıştırmıştır. Ülkemizin maliyesi damada terkedilmiş babasının hatırına bakan ve milletvekili olan çok sayıda insan ile karşılaşılmıştır. Düşünce özgürlüğü rafa kaldırılmış, sırf siyasi görüş farklılıklarından dolayı insanlar tutuklanmış, yargılanmış ve ceza almışlardır. Yasaklarla mücadele edeceğini belirterek iktidar olan AK Parti bu 18 yılın sonunda yasakların merkezi haline gelmiştir” ifadelerini kullandı. 

Alak, “Özellikle 2002 – 2011 arası inşa edilen binalar, yapılan yol, köprü ve hastaneler iktidar partisinin sonraki yıllarda da beslendiği bir kaynak olmuş, kendisine yöneltilen her eleştiriyi yol, köprü inşası üzerinden anlamsızlaştırmıştır. Elbette ki 18 yıllık iktidarın doğal olarak ülke yararına sunduğu hizmetler, icraatları da vardır ancak ayrıntılı olarak izah edildiği üzere AK Parti bu 18 yılın sonunda güç zehirlenmesi ile bir türbülansa girmiş devası olmayan bir kibir hastalığına bulaşmıştır. Bu nedenle AK Parti’nin 18. yaşı ülkemiz için güzelliklere ve iyiliklere vesile olmamış tam aksine ülkemiz AK Parti ile geçen her gün daha da güç ve itibar kaybetmektedir. Bu düşüncelerle AK Parti 18. kuruluş yıl dönümünde ülkemize bir iyilik yapmak istiyorsa kuruluş değerlerini bir kez daha okumalı ve artık ülkemize bir faydasının dokunamayacağını net olarak görmelidir” görüşlerini aktardı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.