İyi Parti’den Muhtarlara Ziyaret

31 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başlayan İyi Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, bir günde 10 muhtarı ziyaret etti. Ziyaretlerin devam edeceğini belirten İncirliova İyi Parti İlçe..

İyi Parti’den Muhtarlara Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 133 views

31 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başlayan İyi Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, bir günde 10 muhtarı ziyaret etti. Ziyaretlerin devam edeceğini belirten İncirliova İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, mahallelerin talep ve sorunlarınında dinlenerek, ortak çözüm bulunmasına öncülük edeceklerini belirtti. Mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek, muhtarlara başarılar dileyen ilçe yönetimi, belediye ile ilgili çözülecek tüm sorunları tek tek not aldılar.

İncirliova İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak ve yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirdikleri gezide konuşan ilçe başkanı Alak “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını getirdik. İncirliova’ya değer kazandıracak her şeyi belediyenin ilgili birimlerine aktaracağız.” açıklamasında bulundular.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.