İyi Parti Adayı Cantürk Mü?

Ä°yi Parti ve Millet Ä°ttifakı’yla alakalı bir önceki haberimizde, aday konusunda kesin Ä°yi Parti’nin Belediye BaÅŸkanı Adayı çıkartacağını duyurmuÅŸtuk. CHP ve Ä°yi Parti’nin ilçe içerisinde anlaÅŸması saÄŸlanamamış olsa da, merkezin..

İyi Parti Adayı Cantürk Mü?
Yayınlanma: Güncelleme: 412 views

Ä°yi Parti ve Millet Ä°ttifakı’yla alakalı bir önceki haberimizde, aday konusunda kesin Ä°yi Parti’nin Belediye BaÅŸkanı Adayı çıkartacağını duyurmuÅŸtuk. CHP ve Ä°yi Parti’nin ilçe içerisinde anlaÅŸması saÄŸlanamamış olsa da, merkezin kararı ile sonuç Ä°yi Parti’den yana çıkmıştı.

Bu dönem büyük olasılıkla tamamen sağ adayların kozlarını paylaşacağı bir seçim izleyeceğimizi belirtmiştik.

Ä°yi Parti içerisinden gelen bilgilere göre, Ä°lçe Yönetim Kurulu adaylık konusunda Ä°ncirliova’da Ä°nÅŸaat MühendisliÄŸi ve Müteahhitlik yapan Yusuf Cantürk’le anlaÅŸtı.

Parti içerisindeki kaynaklara göre her konuda anlaÅŸma saÄŸlanırken, kısa süre içerisinde resmi duyurunun yapılacağı belirtildi. Gizlilik içerisinde yürütülen adaylık çalışmalarında Cantürk Ailesi’nden bir isimle anlaÅŸan Ä°yi Parti’yi nasıl sonuçlar beklediÄŸini birlikte izleyeceÄŸiz.

Yusuf Cantürk, genç ve ÅŸehir planlamasında bilgili olan, ailesinin yaptığı ticaret sebebi ile bu konu üzerinde tecrübesi olan bir aday izlenimi veriyor. Gelen kaynaklara göre Ä°yi Parti’nin bu konuda hassas olduÄŸu ve nokta atışı yapmak istediÄŸi belirtildi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.