İstiklal’de Yer, Gök İnsan

İstiklal bugün en kalabalık günlerinden birini yaşadı. İncirliova Belediye Başkan Adayı ve Cumhur İttiakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ekibiyle birlikte bu akşam İstiklal Mahallesi’ni ziyaret etti. Çok büyük..

İstiklal’de Yer, Gök İnsan
Yayınlanma: Güncelleme: 939 views

İstiklal bugün en kalabalık günlerinden birini yaşadı. İncirliova Belediye Başkan Adayı ve Cumhur İttiakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ekibiyle birlikte bu akşam İstiklal Mahallesi’ni ziyaret etti. Çok büyük kalabalığın yaşandığı İstiklal Mahallesi toplantısında konuşan Başkan Kale, görev sürelerinde yaptıkları ve yeni dönem için düşündüğü projeleri halkla paylaştı. Başkan Kale’nin konuşması sürekli “Aydın Savaş, İncirliova Kale” sloganlarıyla susturuldu.

Konuşmasının bazı bölümlerinde diğer adayların sözlerine cevap veren Başkan Kale, “Sevgili hemşerilerim, burada olduğu gibi bize gönül erleri yeterli, gönül erleri! Bizim göreve gelmemiz için, bizim memleketi yönetmemiz için yalana, dolana, riyakarlığa ihtiyacımız yok. Biz dosdoğru olduk, Allah kimseyi de bu yoldan ayırmasın. Geçen beş yıl önce İncirliova’dan güven kredisi istedik, hamdolsun, şükürler olsun kırmızı kalem yemeden, bu gemiyi en iyi şekilde bugünlere getirdik.

Hergün rakiplerimiz tarafından gelen iftiralarla, çamur atmakla bu gönül ordusunu yenebileceklerini sanıyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor, sonrada sönüyor.

Bütün insanlar bize Allah’ın emaneti, bütün insanlar bizim için mübarek, bütün vatandaşlarımıza Cumhur İttifakı’nın kapıları açık. Fakat riyakarlara, yalancılara, sahtekarlara bu hesabı en iyi şekilde göstereceğiz her beraber, hep birlikte. Zafer inananların olacak!” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.