İncirliova’nın En Büyük Camisi Hizmete Açıldı

İncirliova’nın en büyük camisi 6 yılda tamamlanan kaba inşaat çalışmasının ardından, bazı eksiklerine rağmen hizmete açıldı. 845 metrekareli dev bir alana sahip olan Külliyet Camii’nin ibadete açılabilmesi için gerekli olan..

İncirliova’nın En Büyük Camisi Hizmete Açıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 211 views

İncirliova’nın en büyük camisi 6 yılda tamamlanan kaba inşaat çalışmasının ardından, bazı eksiklerine rağmen hizmete açıldı. 845 metrekareli dev bir alana sahip olan Külliyet Camii’nin ibadete açılabilmesi için gerekli olan 300 metrekarelik halının bağış kampanyasıyla temin edilmesinin ardından ibadete açıldı. İnce işliklerin kaldığı ve kısa sürede tamamlanacağı belirtilen çalışmaların ardından, Camii açılışının yapılacağı belirtildi. İncirliova’nın en büyük Camii’si olarak ibadete açılan Külliye Camii’ni ilk olarak Kaymakam Ediz Sürücü ziyaret etti.

Yetkililerden bilgi alan Sürücü, bağış kampanyalarına destek veren vatandaşlara teşekkür ederken, çalışmaların tamamlanabilmesi için yardımların devam etmesi gerektiğini belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.