İncirliova’lıların Bitmeyen Çilesi!

İncirliova’da yıllardır çile olan yüksek sesle tüm gün ilçede gezen araçlar ve sözde modifiye edilmiş egzozların sesleri devam ediyor. Haber merkezine gelen şikayetlerin ve vatandaşın artık dayanacak gücünün kalmaması, ilerleyen..

İncirliova’lıların Bitmeyen Çilesi!
Yayınlanma: Güncelleme: 474 views

İncirliova’da yıllardır çile olan yüksek sesle tüm gün ilçede gezen araçlar ve sözde modifiye edilmiş egzozların sesleri devam ediyor. Haber merkezine gelen şikayetlerin ve vatandaşın artık dayanacak gücünün kalmaması, ilerleyen zamanlarda daha kötü sonuçlar doğuracağa benziyor.

Özellikle genç ve yeni ehliyet alan gençlerin, arabaları bir zevk haline getirerek kullanmaları, egzoz seslerinin rahatsızlıktan çok bir güzellik olduğunu düşünmesi, müzik dinlemeyi bilmemesi, kendilerinden başkalarını düşünmeden hareket etmesi gibi gereksiz hareketleri sonucu oluşan bu rahatsızlığın bir an önce çözülmesini isteyen vatandaşlar, yetkililerden yardım bekliyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Önder Şahin yaptığı açıklamada, “Türkiye’de gezmediğim şehir kalmadı. İncirliova’daki gibi yüksek sesle müzik dinleyerek, gecenin bir yarısı gezen insanları başka bir yerde görmedim. Polisin yetersiz kaldığını anlıyorum ve bu yüzden insanları doğru bilinçlendirmemiz gerekiyor. Akşam saat 9’da başlayan yüksek sesle müzikler, sabahın 4’üne kadar devam ediyor.” dedi.

İncirliova’da yaşayan Yusuf Cengiz ise “Gecenin geç saatlerinde cadde ve sokaklarda aracının sesini sonuna kadar açıp gezen saygısız insanlara, egzozlarını bağırtan motosikletçilere bir çözüm bulunmalı.” açıklamasında bulundu.

Bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulmasını isteyen İncirliova sakinleri, gereksiz egzoz sesi ve yüksek sesli müziklerin bir zevk değil, tamamen saygısızlık olduğunun öğretilmesi gerektiğini vurguladılar.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.