İncirliova’dan Koray Aydın Geçti!

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İncirliova İyi Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kuşadası’nda İyi Parti’nin yeni hizmet binasının açılışı için Aydın’a gelen Koray Aydın, açılış öncesinde..

İncirliova’dan Koray Aydın Geçti!
Yayınlanma: Güncelleme: 278 views

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İncirliova İyi Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kuşadası’nda İyi Parti’nin yeni hizmet binasının açılışı için Aydın’a gelen Koray Aydın, açılış öncesinde İncirliova’yı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Aydın, “Korkacak olan iktidardır.” dedi.

Türkiye’de korku eşinin aşıldığını, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Aydın, “Toplumsal hayat içerisinde hayat alanlarımızı tanzim etmeye kadar ileriye gitmiş siyasal iktidar esas bundan sonra korkacak olan onlardır. Çünkü harama uzanmış eller, devletin beytül malını yağma haline dönüştürmüş anlayış, milletin parası üzerine kurulmuş ve o imkanlarla insanları bir sadaka zihniyetine mahkum etmiş anlayışa karşı bütün toplumların, bütün ezilen insanların, hak, hukuk ve adalet arayan insanların ayağa kalkışlarının önünde hiçbir kuvvet duramayacak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.