Ä°ncirliova’da Uçurtma ÅženliÄŸi

Ä°ncirliova’da geleneksel hale gelen ve her 23 Nisan’da yapılan uçurma ÅŸenliÄŸi bu senede devam etti. Ahmet YaÅŸar Kocabıyık Stadyumu’nda yapılan ÅŸenliÄŸe Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet..

Ä°ncirliova’da Uçurtma ÅženliÄŸi
Yayınlanma: Güncelleme: 200 views

Ä°ncirliova’da geleneksel hale gelen ve her 23 Nisan’da yapılan uçurma ÅŸenliÄŸi bu senede devam etti. Ahmet YaÅŸar Kocabıyık Stadyumu’nda yapılan ÅŸenliÄŸe Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Güler, Ä°yi Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Alak, CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Hasbi Akman, meclis üyeleri, baÅŸta olmak üzere ilçe sakinleri katıldı. BaÅŸkan Kaya, çocuklara Türk bayraklı uçurtmalardan hediye etti. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, ÅŸenliÄŸe katılan çocuklara ve ailelerine teÅŸekkür ederken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak hediye ettiÄŸini belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.