İncirliova’da Muhtar Adaylarının Afişleri Kaldırıldı

İncirliova Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen yetkililer, günboyu seçim çalışmaları için afiş, pankart ve billboard reklamlarının incelemesini yaptılar. Yeni kanun gereği bu reklamların yasaklandığını belirten yetkililer, cezalarında açık ve ağır oluduğunu..

İncirliova’da Muhtar Adaylarının Afişleri Kaldırıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 280 views

İncirliova Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen yetkililer, günboyu seçim çalışmaları için afiş, pankart ve billboard reklamlarının incelemesini yaptılar. Yeni kanun gereği bu reklamların yasaklandığını belirten yetkililer, cezalarında açık ve ağır oluduğunu söylediler.

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Göçer’in yaptığı açıklamada “Güç içerisinde iş yerime gelen görevli polisler, el ilanı ve broşür dışındaki tüm reklamların yasak olduğunu, asılan tüm pankartların indirilmesi gerektiğini söylediler. Bunun üzerine tutanak tutarak, resmi işlem gerçekleştirdiler.” dedi.

10 bin TL cezası olan seçim kanunlarına çiğneme suçundan işlem yapılan, reklam yasaklarına tüm adayların uyması istendi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.