İncirliova’da Basın Bayramı Buluşması

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Gecede, deve sucuğundan yapılan ikramlar sunuldu.Türk basınında sansürün kaldırılışının yıldönümünde kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı için İncirliova..

İncirliova’da Basın Bayramı Buluşması
Yayınlanma: Güncelleme: 94 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Gecede, deve sucuğundan yapılan ikramlar sunuldu.
Türk basınında sansürün kaldırılışının yıldönümünde kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı için İncirliova Belediyesi bir organizasyon gerçekleştirdi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın davetiyle Kültür Park’ta yapılan programda basın mensuplarına deve sucuğundan yapılan ikramlar sunuldu. Başkan Kaya, “Basın bizim her şeyimiz. Basın olmazsa bizlerin yaptığı hizmetler hiçbir yerde duyulmaz. Ama sizlerin sayesinde bizlerin yaptığı her şey duyuluyor. Basın tabii ki iyiyi de kötüyü de yazmalıdır” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.