“İncirliova’da 40 gün içinde mucize gerçekleşti”

31 Mart yerel seçimleri İncirliova’da demokratik bir ortamda gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından siyasi partilerin ilçe başkanları değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart Yerel Seçimleri, İncirliova Belediye Başkanlığı için Millet İttifakı İncirliova..

“İncirliova’da 40 gün içinde mucize gerçekleşti”
Yayınlanma: Güncelleme: 317 views

31 Mart yerel seçimleri İncirliova’da demokratik bir ortamda gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından siyasi partilerin ilçe başkanları değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri, İncirliova Belediye Başkanlığı için Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı İYİ Parti’li Aytekin Kaya lehine sonuçlandı.

“İLLET YADA ZİLLET OLMADIĞIMIZI HALKIMIZ GÖSTERDİ”

Seçim sonuçlarından memnun olduklarını dile getiren, İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, “31 Mart seçimlerinde aralık ayı itibariyle yoğun bir tempo ile aday belirleme çalışmaları ve neticesinde hepimizin de bildiği gibi son gün adaylıktan çekilen bir adaydan sonra 9 gün içinde yeni bir belediye başkanı adayı ile karar kıldık. İYİ Parti olarak CHP ile yapılan protokol kapsamında İncirliova’da İYİ Parti’li bir belediye başkan adayı ile seçimlere girdik ve zorlu maratonu başlattık. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan genel başkanımız sayın Meral Akşener’in dediği gibi ‘Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer’ diyerek 31 Mart akşamı yapılacak olan kutlamalara kendimizi hazırlamaya başladık. Adayımız sayın Aytekin Kaya ve belediye meclis üyelerimiz ile mahalle gezilerimiz yapıldı ve bu ziyaretlerde projelerimizi paylaştık ve destek istedik. Sağ olsunlar bütün mahalle ziyaretlerimizde iyi dostlarımız var. Bizlere inandılar ve belediye başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti’nin adayını başkan yaptılar. Bizleri mutlu ettiler. Allah razı olsun. İncirliova iyi olacak ve iyi belediyecilik anlayışı ile yönetilecek.” dedi.

İYİ Parti’nin Aydın’da 5 ilçede yarışa girdiğini belirten Başkan Alak, “Birbirinden değerli belediye başkanı adaylarımız vardı. 31 mart itibariyle 5 belediyeden 2 belediye başkanlığı İYİ Parti’nin adaylarının kazandığı yerlerden olan İncirliova ve Nazilli ilçeleri oldu. Diğer ilçelerimiz Köşk, Kuyucak ve Buharkent seçimleri az bir oy farkıyla kaybetti. Bununla ilgili gerekli itirazlarımızı yetkili arkadaşlarımız yaptılar ve izleme aşamasındalar. Millet ittifakı olarak güçlü bir seçim atmosferi yaşadık. Hep birlikte kazandık. Daha da güçlü bir iyi parti için çalışmalarımız hızlanmıştır. Hedefimiz İYİ Parti’yi iktidara taşımaktır. Nazilli ve İncirliovo’da millet ittifakının mührünü vurduk ve gücünü gösterdik. Cumhur ittifakının adaylarının yönettiği Nazilli ve İncirliova da Millet İttifakının adayları kazandık ve çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı biz değil halkımız bunu beyan ediyorlar. Herkesten allah razı olsun. İllet yada zillet olmadığımızı halkımız gösterdi. Millet İttifakı Büyükşehir’de Özlem Çerçioğlu ile Millet İttifakı belediye başkanları ile her anlamda uyumlu çalışmaya başladı bile. Sorumluluk alanlarımız halka hizmet adına çözüm odaklı olacaktır. Bu nedenle hizmette sıkıntı yok. 31 Mart seçimlerinde partilerin bireysel oylarının tespiti mümkün değildir. Bunun için Millet İttifakı’nın oylarına bakmak lazım. Büyükşehirler de kazanılan illere bakmak lazım. Ankara,İstanbul, İzmir, Antalya, Adana bu Büyükşehir belediye başkanlarını tebrik ediyorum. Millet ittifakı olarak kazandık ve inanıyoruz ki daha da güçlü bir ittifak için daha çok çalışacağız.” ifadeleri kullandı.

“İNCİRLİOVA’DA TARİH YAZILDI”

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ilk aşamada zorlandıklarını ama sonucun kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken, “Başta zorlu başlayan süreç hızlı ve başarılı bir şekilde başarıyla sonuçlandı. Kırk gün içinde gerçekleşecek olan mucize gerçekleşti. Kısacası İncirliova’da tarih yazıldı. İYİ Parti ve CHP olarak birlik beraberlik içinde çalıştık, başardık. İncirliova’mıza hayırlı olsun diliyorum” diye konuştu. Aydın Denge Gazetesi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.