İncirliova’da 19 Mayıs Fener Alayı

Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı akşamında Fener Alayı gerçekleştirildi. İncirliova’daki liselerin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı’nda coşkulu kutlama, yürüyüş ve gençlik konseri..

İncirliova’da 19 Mayıs Fener Alayı
Yayınlanma: Güncelleme: 281 views

Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı akşamında Fener Alayı gerçekleştirildi. İncirliova’daki liselerin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı’nda coşkulu kutlama, yürüyüş ve gençlik konseri gerçekleştirildi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla Fener Alayı’na belediye de destek verdi.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ailesi ile birlikte Fener Alayı’na eşlik ederken, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak’ta gençleri yalnız bırakmadılar. İncirliova’da gençlerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş ve kutlamaların ardından, gençler geç saatlere kadar gençlik konseri ile eğlendi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.