Ä°ncirliova Tek Golle Sevindi

Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup takımlarından Ä°ncirliova Belediyespor, hazırlık maçında Amatör Süper Lig 2. Grup takımlarından Pamukörenspor’u ağırladı. Ä°ncirliova Stadı’nda oynanan karşılaÅŸmada Ä°ncirliova Belediyespor rakibini Hasan Gündem’in attığı tek..

Ä°ncirliova Tek Golle Sevindi
Yayınlanma: Güncelleme: 226 views

Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup takımlarından Ä°ncirliova Belediyespor, hazırlık maçında Amatör Süper Lig 2. Grup takımlarından Pamukörenspor’u ağırladı.

Ä°ncirliova Stadı’nda oynanan karşılaÅŸmada Ä°ncirliova Belediyespor rakibini Hasan Gündem’in attığı tek golle maÄŸlup etti. Geçen hafta da Pamukörenspor’a konuk olan Ä°ncirliova Belediyespor, rakibini 3-2 maÄŸlup etmiÅŸti. 2 maçta da rakibini maÄŸlup etmeyi baÅŸaran Ä°ncirliova Belediyespor, rakibine baÅŸarı diledi. Öte yandan Ä°ncirliova’da oynanan maçtan sonra Pamukörensporlu futbolculara köfte ekmek ikramında bulundu. Karşılıklı jestlerin olduÄŸu karşılaÅŸmalarda iki ekibin dostluÄŸu da ön plana çıktı. Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.